Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 18:05

Κάλεσμα για την έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

Γράφτηκε από την
Κάλεσμα για την έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

Εργαλείο ανάπτυξης και εξωστρέφειας χαρακτηρίστηκε η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσαν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Alfa Expo.

Απηύθυναν μάλιστα κάλεσμα σε επιχειρήσεις και επισκέπτες να στηρίξουν την έκθεση που καθιερώνεται πλέον ως μία από τις εκθέσεις-σταθμούς της Ελλάδας και φέτος θα γίνει από τις 13 έως και τις 17 Νοεμβρίου στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Με πάνω από 200 εκθέτες, 8.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η «Πελοπόννησος EXPO» θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τον τίτλο της ως μία από τις σημαντικότερες του είδους της εκθέσεις στην Ελλάδα, αποτελώντας πόλο έλξης για επαγγελματίες - εκθέτες του πρωτογενούς, και όχι μόνο, τομέα. Ως σκοπό έχει να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και της Ελλάδας εν γένει. Ταυτόχρονα, θα προσελκύσει περισσότερους από 20 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, που θα πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες της «Πελοπόννησος EXPO» και επαγγελματίες της Πελοποννήσου. Παράλληλες εκδηλώσεις για τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, με σημαντικούς εισηγητές, ενισχύουν την εικόνα και την ανοδική πορεία της έκθεσης. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο και πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

Tη συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων, Μεσσηνίας και πρόεδρος ΠΕΣΠ Βαγγέλης Ξυγκώρος, Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης, Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης και Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής. Τα Επιμελητήρια Ηλείας και Αχαΐας εκπροσώπησαν ο διευθυντής του Επιμελητηρίου Γιάννης Αντωνόπουλος και ο Α’ αντιπρόεδρος Αριστείδης Τιληγάδας αντίστοιχα. Την Alfa Expo εκπροσώπησε ο Αγγελος Καραμπίκας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την έκθεση στην ιστοσελίδα της «Πελοπόννησος EXPO» www.peloponnisosexpo.gr ή να επικοινωνούν με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr) στα τηλέφωνα: 2710 227141-2, (εσωτ. 7) ή στο 210 2772244.


NEWSLETTER