Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 21:41

Ενημέρωση επιχειρηματιών της Πυλίας για την πυροπροστασία

Γράφτηκε από την
Ενημέρωση επιχειρηματιών της Πυλίας για την πυροπροστασία

 

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών της Πυλίας πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλου-Νέστορος η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Κανονισμοί πυροπροστασίας – ηλεκτρονικά βιβλία – νέα εποχή στο φορολογικό χάρτη».

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με την Ετ.Α.Π. Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου – Νέστορος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, το Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Μεσσηνίας-Λακωνίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Πύλου.

Κατά της διάρκεια της εκδήλωσης εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας μίλησε για τις υποχρεώσεις και τους κανόνες πυρασφάλειας που πρέπει να τηρούνται από τις επιχειρήσεις, ενώ εκπρόσωπος από το Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία ανέφερε τη σπουδαιότητα τήρησης των κανόνων στο χώρο της εργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων. Τέλος, μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου ενημέρωσαν για τα νέα δεδομένα στον φορολογικό και ασφαλιστικό τομέα, ενώ έγινε αναφορά και στη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το Τaxisnet.


NEWSLETTER