Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 19:52

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Εκπαιδευτικό υλικό για το προσωπικό τουριστικών επιχειρήσεων

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Εκπαιδευτικό υλικό για το προσωπικό τουριστικών επιχειρήσεων

Με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει τις τουριστικές επιχειρήσεις ότι το υπουργείο Τουρισμού δημοσίευσε στη διεύθυνση http://www.healthfirsttourism.gr/ εκπαιδευτικό υλικό που αφορά τα μέτρα προστασίας του προσωπικού τουριστικών επιχειρήσεων.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει επίσης ότι σχετικά με την εκπαίδευση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών επιχειρήσεων θα σταλεί προς τα μέλη του νεότερη ενημέρωση εντός της εβδομάδας.
Στόχοι του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι με την παρακολούθησή του να βελτιώσουν τις παρακάτω ικανότητες: Να συνοψίζουν τις πηγές και τρόπους μετάδοσης του ιού. Να εφαρμόζουν διαδικασίες ενημέρωσης των αρμοδίων του καταλύματος και των ίδιων των πελατών. Να συνοψίζουν μεθόδους και επικοινωνιακή προσέγγιση των επισκεπτών. Να ενεργούν με βάση το νομοθετικό πλαίσιο σε περίπτωση ασθένειας από το προσωπικό. Να εφαρμόζουν μεθόδους και πρακτικές καθαρισμών και απολύμανσης των εντοπισμένων σημείων με βάση την επικινδυνότητα και την πιθανότητα μετάδοσης της ασθένειας. Να τηρούν τα βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης της Covid-19.