Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 16:43

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για τον Ανδριανό Μιχάλαρο

Γράφτηκε από την
Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για τον Ανδριανό Μιχάλαρο

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανού Μιχάλαρου εξέδωσε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Αναλυτικά: 

"Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την πρόωρη απώλεια του Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανού Μιχάλαρου, ο οποίος «έφυγε» μετά από πάλη 49 ημέρων με τη Covid-19.

Μια σημαντική προσωπικότητα της επιμελητηριακής κοινότητας, ένας επιτυχημένος και δραστήριος συνάνθρωπος μας, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τον επιχειρηματικό κόσμο του Πειραιά και όχι μόνο. Η συμβολή του στην προώθηση και τον εκσυγχρονισμό θεμάτων και διαδικασιών που άπτονται στην επιχειρηματικών ζητημάτων, υπήρξε καθοριστική.

Η ανιδιοτέλεια, οι αρχές, το όραμα και κυρίαρχα η αγωνιστικότητα του, αποτελούν φάρο για όλους εμάς που πρεσβεύουμε μία ανεξάρτητη και παρεμβατική επιμελητηριακή κοινότητα. Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση, αναγνωρίζοντας ότι η προσφορά του δεν πρόκειται να λησμονηθεί.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER