Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 19:14

Ενημερωτική e-εσπερίδα για στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων

Γράφτηκε από την
Ενημερωτική e-εσπερίδα για στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης διοργανώνει ενημερωτική e-εσπερίδα με θέμα την παρουσίαση της δράσης «Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου “Elevate Greece” εν μέσω πανδημίας Covid-19».

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 6 μ.μ. με κύριο ομιλητή τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα. Τη δράση θα παρουσιάσουν ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Μιχάλης Δρίτσας και ο CEO Mantis BI Χρήστος Νικολούδης. Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει για τη δράση που στοχεύει στην ενίσχυση νεοφυών επιχειρήσεων ενταγμένων στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece” με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ως κεφάλαιο κίνησης για την κάλυψη εξόδων τους και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.
Δικαιούχοι της δράσης αυτής είναι ΜμΕ επιχειρήσεις, εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece”, ενώ επιδοτούνται σχέδια από 5.000 έως 100.000 ευρώ με το ποσό επιχορήγησης να είναι τουλάχιστον 50% των εξόδων του 2019.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom και είναι δωρεάν. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να κάνουν εγγραφή στη διεύθυνση https://forms.gle/PRb87f5pzF42oPzJA.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλέσουν στο 27410 24464 (933, 924).

 


NEWSLETTER