Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 15:30

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Ενημερωτική εκδήλωση για επενδύσεις στη Ζάμπια

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Ενημερωτική εκδήλωση για επενδύσεις στη Ζάμπια

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιείται στην Καλαμάτα την Τετάρτη του Πάσχα 15 Απριλίου, σχετικά με την προοπτική και τη δυνατότητα επενδύσεων στη Ζάμπια.

Η εκδήλωση, με θέμα «Εξωστρέφεια με ασφάλεια στη Ζάμπια»,  συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Ελληνοζαμπιανό Αναπτυξιακό και Επιχειρηματικό Συμβούλιο και θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας από τις 6.30 το απόγευμα ώς τις 8.30 το βράδυ.

Στην παρουσίαση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «θα αναπτυχθούν εμπειρίες από επιχειρηματική δραστηριότητα στη Ζάμπια, ενώ θα γίνουν αναφορές για την πορεία της οικονομίας της και εκτιμήσεις για μελλοντικές εξελίξεις, το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις συνθήκες που επικρατούν, τις διαδικασίες, τους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και προοπτικές, τις δυνατότητες συμπράξεων με τοπικούς εταίρους».

Μετά το τέλος της παρουσίασης, καταλήγει η ανακοίνωση, θα δοθεί η ευκαιρία για κατ’ ιδίαν επαφές και συζητήσεις με τους προσκεκλημένους ομιλητές για ειδικότερη ενημέρωση και συζήτηση επί ατομικών σχεδίων.