Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 18:58

Η 2η Λευκή Νύχτα αύριο στον Πύργο Ηλείας - Το πρόγραμμα

Γράφτηκε από την
Η 2η Λευκή Νύχτα αύριο στον Πύργο Ηλείας - Το πρόγραμμα

Η 2η Λευκή Νύχτα θα γίνει αύριο Σάββατο 19 Αυγούστου στον Πύργο, με εκπτώσεις έως 70% και προσφορές σε διάφορα είδη, κάτω του κόστους. Ο κόσμος θα διασκεδάσει με μια μεγάλη συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου, τους Stavento και τους Εmigre.

Η συναυλία θα δοθεί στην κεντρική πλατεία Πύργου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Τη Λευκή Νύχτα οργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, ο Δήμος Πύργου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. 

Οπως σημειώνουν οι διοργανωτές, με οδηγό την τεράστια επιτυχία που είχε η περσινή 1η Λευκή Νύχτα στον Πύργο, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου αποφάσισε να την καθιερώσει. Φέτος η «Λευκή Νύχτα 2017» θα γίνει το Σάββατο 19 Αυγούστου, από τις 8 μ.μ. το βράδυ έως τις 5 το ξημέρωμα της Κυριακής. Το βράδυ αυτό, θα γίνουν απ’ όλα τα καταστήματα μεγάλες εκπτώσεις στους καταναλωτές, έτσι ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά. Επίσης, θα οργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις με πολλές εκπλήξεις σε διάφορα σημεία της πόλης.

Το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο έχει ως εξής: 7.30 μ.μ. μουσική βόλτα σε όλη την πόλη από την Φιλαρμονική Πύργου, 8 μ.μ. παιδική εκδήλωση κλόουν στην οδό 28ης Οκτωβρίου (ενδιάμεσα κεντρικής πλατείας – πλατείας δικαστηρίων), 8.15 μ.μ. παράσταση Καραγκιόζη στην Πλατεία Κολοκοτρώνη – ΟΤΕ, 9 μ.μ. παιδική εκδήλωση στην οδό Ερμού (προβολές, παραστάσεις, δημιουργικές δράσεις για παιδιά κτλ), 9 μ.μ. χορευτικό λάτιν στην Πλατεία Ιατρίδη, συναυλία με έντεχνα στην οδό Μανωλοπούλου (Ταχυδρομείο), 9.15 μ.μ. σύγχρονη χορογραφία στην οδό Αιόλου, συναυλία στην Πλατεία Κολοκοτρώνη – ΟΤΕ. 10 μ.μ. χορευτικό στην Κεντρική Πλατεία Πύργου (Ηλείων Παράδοσις), συναυλία εντεχνολαϊκού τραγουδιού στο Σταυροπάζαρο, συναυλία λαϊκού τραγουδιού στην οδό Γερμανού (Ψαρρού). Τέλος: 10.15 μ.μ. συναυλία ροκ τραγουδιού στην Πλατεία Ιατρίδη, 23.59 συναυλίες στην κεντρική πλατεία σε δύο ξεχωριστές παραγωγές, των Stavento & Emigre και της Μελίνας Ασλανίδου. 


NEWSLETTER