Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017 10:34

Ποτοποιία Χριστόπουλος: Έκρηξη απόλαυσης καθώς η γεύση συναντά τη γνώση!

Γράφτηκε από την

Απόδραση απόλαυσης, με γεύση και άρωμα που αναδεικνύουν τα συστατικά της παρέας! Τι καλύτερο από ούζο με αυθεντική γεύση που μετρά ήδη τρεις γενιές ιστορίας!

Το ούζο Χριστόπουλου κέρδισε εξέχουσα θέση στο δικό μας τραπέζι, σ’ αυτόν τον τόπο που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε, γεμίζοντας στιγμές με συναισθήματα και αναμνήσεις. 

Πλέον κατακτά διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς και βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία.

Πάνω από 70 παράδοσης μετρά η ποτοποιία Χριστόπουλου, η οποία ξεκίνησε χάρη στον παππού Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, πέρασε στο γιο Φίλιππο και σήμερα στον εγγονό Κωνσταντίνο που έχει βάλει στόχο, μετά το ούζο, το τσίπουρο, τα λικέρ (μαστίχα, διάφορο, τριαντάφυλλο κ.α. πολλές γεύσεις), καθώς και τη ρακή Καλαμάτας, να βγάλει στις αγορές νέα καινοτόμα προϊόντα στο χώρο των ποτών. 

Η συμμετοχή σε περισσότερες εκθέσεις αποτελούν μέρος της στρατηγικής της επιχείρησης στον όλο σχεδιασμό για την περαιτέρω εξάπλωση των προϊόντων της στην εγχώρια αγορά.

Σημαντικό βήμα αναγνώρισης της παράδοσης, της αφοσίωσης και της εξέλιξης, μετά από τρεις γενιές στο τιμόνι, με μεράκι και όρεξη για γνήσια, καθάρια, αυθεντικά παραδοσιακά ποτά, είναι οι διακρίσεις που ακολουθούν η μία την άλλη. 

Πρόσφατα το ούζο Χριστόπουλου απέσπασε τα 2 από τα 3 χρυσά αστέρια γεύσης και ποιότητας, κερδίζοντας το βραβείο ανώτερης γεύσης στον κορυφαίο Διεθνή διαγωνισμό του Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας, (International Taste & Quality Institute (iTQi) 2017), με έδρα τις Βρυξέλλες. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις με πολλές συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο και φυσικά από την Ελλάδα.

 

Το ίδιο προϊόν απέσπασε βραβεία το 2016 και το 2017 στον διαγωνισμό Olymp Awards, ενώ φέτος βραβεύθηκε με χάλκινο μετάλλιο και το τσίπουρο Χριστόπουλου.

Βραβεύσεις που αποδεικνύουν πως η Ποτοποιία Χριστόπουλος δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και τη γεύση. Διατηρεί τα standards των πρώτων υλών, της παραγωγής αλλά και της συσκευασίας, κρατώντας πάντα ψηλά την οικογενειακή παράδοση.

Οσο για τα μυστικά των συνταγών, παραμένουν από γενιά σε γενιά  και θα συνεχίσουν να διδάσκονται με κυρίαρχη την ποιότητα των πρώτων υλών, όπως: γλυκάνισος, μάραθος, αστεροειδής άνισος, κόλιανδρος, γλυκόριζα  και φυσικά μεταξύ άλλων, τα  κρυστάλλινα νερά του Ταΰγετου, χωρίς καμιά προσθήκη γλυκαντικών και ζάχαρης.

 «Βασιλιάδες» των παραδοσιακών ποτών, που φορούν την ελληνικότητα τους περήφανα στο πέτο χαρίζουν απλόχερα μοναδικές στιγμές στην παρέα της αυλής, του καφενείου, του γλεντιού,  της παραλίας…

Τα προϊόντα της ποτοποιίας Χριστόπουλος θα τα βρείτε στο κατάστημα στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου μπορείτε να γευτείτε τα βραβευμένα επίσης παστέλια «Φίλιππος».


www.christopoulos1958.gr

Διεύθυνση: Φορμίωνος 5, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721 089400

Email: info@christopoulos1958.gr