Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 17:42

Το KLOSTI φροντίζει για τις πασχαλινές λαμπάδες και τα δώρα μας!

Γράφτηκε από την

 

Εσείς μένετε σπίτι και το KLOSTI το ιδιαίτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με τα χειροποίητα δώρα αναλαμβάνει να στείλει τις λαμπάδες και τα πασχαλινά δώρα στους δικούς σας!

Δίχως αμφιβολία το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό καθώς η χώρα μας αλλά και ο κόσμος όλος έχει αναγκαστεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της πανδημίας. Όλοι μένουμε σπίτι προφυλάσσοντας τον εαυτό μας και την κοινωνία. Το KLOSTI, το ηλεκτρονικό κατάστημα με τις χειροποίητες δημιουργίες αναλαμβάνει να στείλει για εμάς όμορφα δώρα στα βαφτιστήρια αλλά και στους δικούς μας που δεν θα μπορέσουμε να συναντήσουμε αυτό το Πάσχα.

Στο KLOSTI θα βρεις μεμονωμένες λαμπάδες για αγόρια και κορίτσια αλλά και όμορφες προτάσεις  δώρων που περιλαμβάνουν λαμπάδα και εκπαιδευτικό παιχνίδι καθώς και ένα χρηστικό σακίδιο που το παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει στις δραστηριότητες του!

Η υπέροχη πρόταση δώρου περιλαμβάνει λαμπάδα, σακίδιο και παραδοσιακά ξύλινα παιχνίδια!

Στο KLOSTI θα βρεις προτάσεις για όλες τις ηλικίες από τα πολύ μικρά μέχρι τα πολύ μεγάλα παιδιά! Για τα μικρά κοριτσάκια μας ξεχωρίσαμε το σετ με την γατούλα που μας αρέσει πολύ!

Το σετ με την γατούλα περιλαμβάνει και μια υπέροχη ξύλινη κουδουνίστρα!

Εκτός όμως από τα βαφτιστήρια μας, το ΚLOSTI έχει μεριμνήσει και για τους ενήλικες – για τους γονείς μας που δεν μπορούμε να δούμε καθώς είναι στο δικό τους σπίτι, για συγγενείς και φίλους που θα μείνουν στην πόλη τους ή το χωριό τους το φετινό Πάσχα! 

Στο KLOSTI θα βρεις ιδιαίτερα χειροποίητα αυγά, ζωγραφισμένα στο χέρι!

Τα χειροποίητα κεραμικά αυγά με τις μαργαρίτες μας αρέσουν πολύ! 

Στο KLOSTI θα βρει κανείς και πιο προσωπικά δώρα, όπως κρεμαστά κολιέ με αυγά για τον λαιμό, βραχιόλια για τα χέρια και άλλα πολλά!

Μπορείς να δεις όλη την συλλογή μας με τα χειροποίητα κοσμήματα εδώ!

Η παραγγελία σας γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξετε έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή που θα υποδείξετε εσείς!