Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 17:44

Αισιόδοξο ήταν το πρώτο μήνυμα στα εμπορικά της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την

Αισιόδοξο ήταν το πρώτο μήνυμα από το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στην Κυπαρισσία μετά την καραντίνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Δημήτρη Τερζή.


Οι καταστηματάρχες ήδη από τις προηγούμενες ημέρες είχαν ξεκινήσει τις προετοιμασίες στα καταστήματά τους, προσαρμόζοντάς τα στα νέα δεδομένα, με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας και χθες είδαν τους πρώτους πελάτες τους μετά από διάστημα σχεδόν δύο μηνών να τους επισκέπτονται και πάλι.
Χαρακτηριστικά ο κ. Τερζής επισήμανε: «Πρώτη μέρα σήμερα (σ.σ. χθες) για το νέο ξεκίνημα και θα έλεγα πως τα πρώτα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Σε επικοινωνία που είχα με συναδέλφους μού μετέφεραν το μήνυμα ότι υπήρχε κίνηση στην αγορά της πόλης. Βέβαια μένει να δούμε πώς θα κινηθούν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες, ώστε να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Το σίγουρο πάντως είναι πως όλοι οι επαγγελματίες έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και των ίδιων. Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι ασφαλείς να κάνουν τις αγορές τους και οι συνάδελφοι είναι εκεί για να τους εξυπηρετήσουν. Μην ξεχνάμε: Ενισχύω την πόλη μου, ψωνίζω από τα μαγαζιά του τόπου μου, στηρίζω την τοπική οικονομία».