Παρασκευή, 15 Μαϊος 2020 13:00

Μεσσηνία: Νέο χρυσό βραβείο για τα τυροκομικά προϊόντα της εταιρείας “Αφοί Γ. Πετρόπουλοι”

Μεσσηνία: Νέο χρυσό βραβείο για τα τυροκομικά προϊόντα της εταιρείας “Αφοί Γ. Πετρόπουλοι”

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση κατέκτησε η "Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ", ανεβάζοντας τη Μεσσηνία και τα προϊόντα της ψηλά στην Παγκόσμια γαστρονομία.

Η αξιόπιστη και καταξιωμένη επιχείρηση κέρδισε και πιστοποιήθηκε με το "Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021", καθιερώνοντας την ως πρέσβειρα της αυθεντικής Ελληνικής γεύσης παγκοσμίως.

Η πιστοποίηση έγινε από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders® GTBB που κυριαρχεί στην προώθηση της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους branding και την πιο αποτελεσματική επιχειρηματική πλατφόρμα δικτύωσης για την Ελλάδα και την παγκόσμια εκπροσώπησή της. Τα διάσημα βραβεία που αναφέρονται ως «top honors» από την GTBB διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και απονέμονται αποκλειστικά σε κορυφαίες ελληνικές μάρκες για τα άριστα ποιοτικά τους πρότυπα και τη συμμόρφωσή τους με τις βασικές αξίες.

Η διαδικασία πιστοποίησης υλοποιήθηκε με το Πρωτότυπο GTBB, το οποίο υιοθετεί μια πολιτική συγκεκριμένου πρωτοκόλλου και μια εκσυγχρονισμένη μέθοδο αξιολόγησης, που πραγματοποιήθηκε από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων GTBB σχετικά με τα πρότυπα ποιότητας και γεύσης υψηλής αξίας.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της "Τυροκομικής Μεσσήνης" Γιώργος Πετρόπουλος στην "Ε", πρόκειται για το 33ο βραβείο σε σύνολο 13 παγκόσμιων και πανελλήνιων διαγωνισμών που κερδίζει η επιχείρηση (2 Superior Taste Award, 10 Χρυσά, 12 Ασημένια, 9 Χάλκινα). "Έχουμε λάβει μέρος ακόμα στα "Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης 2020" (Mediterranean Taste Awards) τα οποία θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου του 2020 και ευελπιστούμε να διακριθούμε εκ νέου" σημείωσε ο κ. Πετρόπουλος, συμπληρώνοντας πως δεν είναι τυχαίο πως τα προϊόντα βραβεύονται τα τελευταία χρόνια σε όλους τους διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης.

Η "Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ" θα συμμετάσχει επιπλέον στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του "Greek Taste Beyond Borders" στην Αθήνα, μεταξύ άλλων πιστοποιημένων εμπορικών σημάτων από τον οργανισμό GTBB. Το συνέδριο θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου του 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.