Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 19:14

Παράσταση διαμαρτυρίας εμπόρων της Ομοσπονδίας Εμπορίου Πελοποννήσου

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε χθες, μαζί με άλλους παραγωγικούς φορείς, η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Βαγενάς κατέθεσε στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη υπόμνημα με τις προτάσεις - θέσεις τους. Το ίδιο υπόμνημα έχει αποσταλεί στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και στην περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει και συνάντηση προς ενημέρωσή τους.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμα όλα τα τρέχοντα ζητήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορονοϊού, καθώς και σε ποια προγράμματα της Περιφέρειας θα μπορούσαν να ενταχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να πάρουν μια ανάσα από το θολό οικονομικό τοπίο που επικρατεί.
Πλην του προέδρου κ. Βαγενά στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχαν και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΕΕΣΠ Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, Γιώργος Λευκαδίτης και Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.