Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 09:23

Σύμφωνα με πληροφορίες Νίκα από την Μotor Oil: Τράπεζα Βαρδινογιάννη και στην Καλαμάτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες Νίκα από την Μotor Oil: Τράπεζα Βαρδινογιάννη και στην Καλαμάτα!

 

Τραπεζικό κατάστημα στην Καλαμάτα και στην Πάτρα σχεδιάζει να ανοίξει η Optima Bank επιχειρηματικών συμφερόντων Μotor Oil, που ήδη λειτουργεί 15 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε προχθές στην Κόρινθο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με στελέχη της τράπεζας. Στην Κόρινθο λειτουργεί ήδη υποκατάστημα της Optima Bank και κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσία και του διευθυντή Διοικητικού Διυλιστηρίου της Motor Oil Δημήτρη Κανελλόπουλου, συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας της νέας αυτής τράπεζας με την Περιφέρεια.

Ο κ. Νίκας διευκρίνισε ότι η επιλογή του πιστωτικού ιδρύματος στο οποίο θα διατηρούνται οι λογαριασμοί της Περιφέρειας, θα προκύψει μετά από διαγωνισμό -στον οποίον, βεβαίως, η Optima Bank μπορεί να μετάσχει.

«Μας ενδιαφέρει η προκοπή της τράπεζας, την οποία συνδέουμε με τη γενικότερη προσφορά της Motor Oil στην Κόρινθο, την Πελοπόννησο, την πατρίδα μας» είπε ο κ. Νίκας, εκφράζοντας την ευχή η νέα αυτή τράπεζα «να φέρει έναν φρέσκο αέρα στο τραπεζικό σύστημα».

Η Optima Bank αυτοσυστήνεται ως εξής στην ιστοσελίδα της: «Η Optima Bank συστήθηκε στην ελληνική αγορά τον Ιούλιο του 2019, ύστερα από τη μεταβίβαση των μετοχών της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος στην Ireon Investments, θυγατρική του Ομίλου της Motor Oil (Hellas). Με το κύρος και την αξιοπιστία της Motor Oil, του ισχυρού ομίλου που έχει ηγετική θέση στην ελληνική οικονομία και πρωταγωνιστικό ρόλο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Optima Βank σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για ολόκληρο τον τραπεζικό κλάδο. Υλοποιώντας ένα στρατηγικό πλάνο επενδύσεων και διαθέτοντας μια κορυφαία ομάδα στελεχών με πλούσια εμπειρία, προχωράμε, από τον Σεπτέμβριο του 2019, στον μετασχηματισμό της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος σε Optima Βank. Σε μια απλή, ευέλικτη, σύγχρονη τράπεζα που ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες τόσο του σημερινού ιδιώτη, όσο και της σύγχρονης επιχείρησης».