Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 08:28

Κατάστημα 1.500 τ.μ. της Media Markt στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Κατάστημα 1.500 τ.μ. της Media Markt στην Καλαμάτα

 

 

Τη λειτουργία καταστήματος Media Markt στην Καλαμάτα, επιφανείας 1.500 τ.μ. μέχρι το τέλος του έτους, έχει δρομολογήσει ο όμιλος Olympia που ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Πάνο Γερμανό.

Το κατάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα στεγάζεται σε κτήριο στη Νέα Είσοδο.

Η είδηση αυτή αναφέρεται σε ρεπορτάζ του capital.gr, σύμφωνα με το οποίο ο όμιλος Olympia έχει προγραμματίσει επενδύσεις ύψους 26 εκατ. ευρώ στους τομείς των ecommerce & marketplace, της εφοδιαστικής αλυσίδας, των υποδομών, των νέων τεχνολογιών, με στόχο να γίνει ο ηγέτης του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ: "Κομβικό ρόλο στο νέο αναπτυξιακό πλάνο του Public θα έχει η επένδυση για το νέο logistics center της εταιρείας στον Ασπρόπυργο, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε πέρυσι και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους πέντε μήνες. Με την ολοκλήρωση της επένδυσης η εταιρεία θα αυξήσει τους αποθηκευτικούς της χώρους στα 20.000 τ.μ., με δυνατότητα έως τα 33.000 τ.μ. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το νέο κέντρο αναμένεται να παραληφθεί προς το τέλος του έτους. Πρόκειται για μια επένδυση της τάξης των 5 εκατ. ευρώ.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός προβλέπει τη δημιουργία οκτώ νέων καταστημάτων Public, αλλά και τη δημιουργία αρκετών νέων καταστημάτων Media Markt σε περιοχές όπου έως τώρα η συγκεκριμένη αλυσίδα δεν είχε παρουσία. Ετσι, μετά τη Ρόδο, δρομολογείται μέχρι το τέλος του έτους η λειτουργία ενός ακόμη καταστήματος Media Markt στην Καλαμάτα, επιφανείας 1.500 τ.μ. Συνολικά για το δίκτυο καταστημάτων Public και Media Markt, σε εύλογο χρόνο προβλέπεται η επαναξιολόγησή του ώστε να μεγιστοποιηθεί ο βαθμός της απόδοσης του δικτύου και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά".


NEWSLETTER