Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 08:07

Δώρα για σπίτι... από το KLOSTI!

Γράφτηκε από την

 

Tώρα που οι συνθήκες κάνουν την παραμονή στο σπίτι υποχρεωτική, εμείς βάζουμε χρώμα και άρωμα στην καθημερινότητά μας με τα δώρα του KLOSTI!

Αν κάθε συνθήκη έχει δύο πλευρές, την αρνητική και την θετική, τότε η παραμονή μας στο σπίτι είναι μια ευκαιρία να προσέξουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας, να βάλουμε σε σειρά τις προτεραιότητες μας, να ρίξουμε ρυθμούς και -γιατί όχι- να του χαρίσουμε ένα πολυτελές σαπούνι ή κερί, έτσι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αφορμή!

 

“Μαγικό κουτί” 3 σαπούνια, σαπουνοθήκη και ένα νεσεσέρ για την οργάνωση του μπάνιου! Το βλέπεις εδώ!

 

Το KLOSTI, το ιδιαίτερο ηλεκτρονικό κατάστημα που αναδεικνύει τις χειροποίητες δημιουργίες που είναι εμπνευσμένες από την παράδοση, προτείνει ιδιαίτερα χειροποίητα κεριά, σαπούνια και είδη για το σπίτι ώστε να βάλουμε μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητα μας, κάτι που τόσο αξίζουμε!

Το σαπούνι #11 με την λεβάντα και την δάφνη είναι ένα ιδιαίτερα ενυδατικό χειροποίητο σαπούνι ψυχρής έκθλιψης & μια εξαιρετική επιλογή για αυτή την εποχή που είμαστε εκτιθέμεθα όλοι στο χίονι. Το βλέπεις εδώ!

 

Για τα βράδια που είμαστε όλοι στο σπίτι, δημιουργούμε όμορφη ατμόσφαιρα με τα υπέροχα αρωματικά κεριά του KLOSTI! Στην ανανεωμένη συλλογή του KLOSTI υπάρχουν φρουτώδη, γλυκά αλλά και ξυλώδη αρώματα – σίγουρα θα βρεις και εσύ το αγαπημένο σου!

Η υπέροχη συλλογή του KLOSTI με τα πιο ιδιαίτερα αρώματα! Την βλέπεις εδώ!

 

Τα χειροποίητα κεριά είναι επίσης και μια όμορφη ιδέα για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα που μας λείπουν και δεν βλέπουμε πολύ το διάστημα αυτό! Στο KLOSTI μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας η οποία θα σταλεί απευθείας στον παραλήπτη της!

Μια εξαιρετική πρόταση δώρου είναι το κερί με άρωμα από τα φρούτα του δάσους! Το βλέπεις εδώ!

 

Τον χειμώνα που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, μέσα αλλά και έξω από το σπίτι θέλουμε να είμαστε ζεστοί! Όσες εσάρπες και να έχουμε, ποτέ δεν είναι αρκετές, και πάντα θέλουμε να έχουμε παραπάνω! Οι εσάρπες και τα φουλάρια του KLOSTI είναι κατασκευασμένα από μετάξι εξαιρετικής ποιότητας και ελληνικής παραγωγής, στο Σουφλί του Έβρου!

Διπλή εσάρπα σε πετρόλ και γαλάζιο, από εξαιρετικό μετάξι! Όλα τα διαθέσιμα χρώματα τα βλέπεις εδώ

 

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου (ή σε αυτή του παραλήπτη του δώρου σου!) όμορφα συσκευασμένο, έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!