Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 09:31

Ομιλος Εργαστηρίων "ANALYSIS": Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη & Πέτρος Σιψάς - Εργαστηριακοί Ιατροί Μικροβιολόγοι-Βιοπαθολόγοι, Εδρα: Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την
Ομιλος Εργαστηρίων "ANALYSIS": Αλεξάνδρα  Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη & Πέτρος Σιψάς - Εργαστηριακοί Ιατροί Μικροβιολόγοι-Βιοπαθολόγοι, Εδρα: Κυπαρισσία

 

Η πανδημία της νόσου Covid-19 ανέδειξε και έφερε την ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας και Εργαστηριακής Ιατρικής στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ! Και την συμβολή των Εργαστηριακών Ιατρών – Μικροβιολόγων Βιοπαθολόγων, ως ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο ΟΜΙΛΟΣ των Εργαστηρίων "ANALYSIS" με έδρα την Κυπαρισσία, Αμβροσίου Φραντζή 19, αφουγκραζόμενος τις εξελίξεις και τις ανάγκες της ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, εκτελεί σε ειδικό μηχάνημα τον ΜΟΡΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ με REAL TIME -PCR του γενετικού υλικού (συγκεκριμένα των γονιδίων N και ORF1ab) του κορονοϊού (SARS-COV-2).

Θεωρείται ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ για την ανίχνευση του κορονοϊού.

Η εξέταση πραγματοποιείται με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος υπό συνθήκες βιοασφάλειας στον ειδικά διαμορφωμένο ξεχωριστό χώρο των Εργαστηρίων "ANALYSIS" με το ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε ετοιμότητα.

Το αποτέλεσμα είναι ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ!

Επίσης στον ΟΜΙΛΟ των Εργαστηρίων μας γίνεται Η ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ [αντισώματα IgG SARS-COV-2 έναντι της πρωτεΐνης S (spike) της ακίδας του ιού] τα οποία αναπτύσσονται και στους εμβολιασμένους.

Γίνεται με την μέθοδο της χημειοφωταύγειας και είναι ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Η εξέταση αυτή ενδείκνυται να γίνεται 20 ημέρες μετά την 2η δόση του εμβολίου.

 

Ακολουθεί φωτογραφία με την εικόνα αρνητικού σε κορονοϊό εξεταζόμενου, όπως την δείχνει το μηχάνημα.

Πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2761023845, 2763024051, 2763031115 και 6972022737


NEWSLETTER