Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 11:14

Νέο χρυσό βραβείο στο ελαιόλαδο της εταιρείας “Kanakis Family”

Νέο χρυσό βραβείο στο ελαιόλαδο της εταιρείας “Kanakis Family”

Νέο χρυσό βραβείο απέσπασε το ελαιόλαδο της εταιρείας “Kanakis Family”. Συγκεκριμένα η σημαντική διάκριση ήρθε στον Διεθνή Διαγωνισμό EVO International Olive Oil Contest (IOOC), που διοργανώθηκε το διάστημα 17-19 Μαΐου στο Palmi της Ιταλίας.

Ο διαγωνισμός αυτός στοχεύει στην προώθηση και την ενίσχυση της υψηλότερης ποιότητας του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου. Αυτός είναι ο λόγος που επιτρέπει την πρόσβαση στον ανταγωνισμό μόνο σε παραγωγούς που μπορούν να εγγυηθούν την ιχνηλασιμότητα και την προέλευση των προϊόντων τους.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την εταιρεία: “Για την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του διαγωνισμού και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων του, ως κριτική επιτροπή συμμετείχε μια 20μελής ομάδα αποτελούμενη από διεθνείς προσωπικότητες με υψηλά προσόντα. Οι κριτές, που συμμετείχαν στις δοκιμές, αξιολόγησαν με επαγγελματισμό και αμεροληψία τα δείγματα που υποβλήθηκαν”.
Η εταιρεία “Kanakis Family” απέσπασε το χρυσό βραβείο ανάμεσα σε 704 δείγματα προερχόμενα από 26 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως.