Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 13:38

Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας – 2+1 προτάσεις από ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ

Γράφτηκε από την
Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας – 2+1 προτάσεις από ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ

 

Τα λευκά είδη συνθέτουν ένα 30% του σπιτιού!

Χωρίς αυτά ολοκληρωμένος χώρος δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά στον χώρο της κρεβατοκάμαρας, όπου τα σεντόνια, οι κουβέρτες, οι μαξιλαροθήκες, τα παπλώματα έχουν την τιμητική τους.

Εστιάζοντας στον χώρο της κρεβατοκάμαρας, σας προτείνουμε κάποια must κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε υπνοδωμάτιο για το καθημερινό στρώσιμο του κρεβατιού. Ποια είναι αυτά;

Σετ σεντόνια

Οικονομικά διπλά σεντόνια ROMA BROWN σε γεωμετρικό μοτίβο που μπορούν να στολίσουν και να προστατέψουν το κρεβάτι σας. Από την εταιρεία ΚΟΜΒΟΣ, μπορείτε να βρείτε σεντόνια με όλες τις προδιαγραφές ποιότητας, 50% βαμβάκι και 50% πολυεστέρας, ιδιαίτερα ανθεκτικά στην χρήση και στην πλύση. Βρείτε τα στο katoikein.gr με έκπτωση -30%.

 

Κουβέρτα πικέ POLO CLUB

Οι πικέ κουβέρτες είναι η καλύτερη επιλογή για να στρώσετε το κρεβάτι σας 6 μήνες τον χρόνο, όταν ο καιρός το επιτρέπει. Η κουβέρτα Polo σε σιελ απόχρωση είναι μία passepartout επιλογή τόσο για το διπλό κρεβάτι, όσο και για τον καναπέ σας. Ποιότητα και ανθεκτικότητα σε 1. Με την καλύτερη υπογραφή, από ένα brand που έχει γράψει ιστορία.

 

Σετ μαξιλαροθήκες RYTHMOS HOME

Οι μαξιλαροθήκες αντικαθίσταται πιο συχνά από τα σεντόνια, γι’ αυτό θα σας βολέψει να έχετε στο συρτάρι σας έναν σημαντικό αριθμό. Τα floral σχέδια θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, αφού συνδυάζονται με κάθε μονόχρωμο σεντόνι. Επιλέξτε 100% βαμβάκι, για υγιεινή και ποιότητα. Βρείτε εδώ, τις μαλακές και ανθεκτικές μαξιλαροθήκες από την RYTHMOS HOME.

Ανακαλύψτε μία τεράστια ποικιλία από λευκά είδη online μέσα από την ποικιλία λευκά είδη ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ Για κάθε γωνιά του σπιτιού σας και για κάθε budget.


NEWSLETTER