Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 13:25

2+1 γυαλιά ηλίου και οράσεως για κάθε εποχή και στυλ

2+1 γυαλιά ηλίου και οράσεως για κάθε εποχή και στυλ

 

Απαραίτητο αξεσουάρ τα γυαλιά ηλίου. Τις περισσότερες μέρες του χρόνου τα χρειαζόμαστε για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, για να δίνουν στυλ στο outfit μας και για να έχουμε ευκολία σε κάθε μετακίνηση κάτω από τον ήλιο.

Ανάλογα με το στυλ σας λοιπόν σας προτείνουμε μερικά γυαλιά ηλίου που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και αποτελούν και τελευταία λέξη της μόδας.

 

Γυαλιά ηλίου Burberry γυναικεία

Τα γυαλιά ηλίου Burberry είναι μοναδικά στο είδος τους. Το χαρακτηριστικό τους σχέδιο και ριγέ χρώμα είναι ενδεικτικό του brand και εκτός από γυαλιά, μπορείτε να το βρείτε και σε άλλα αξεσουάρ.

Με φακούς 100% απορροφητικούς στην υπεριώδη ακτινοβολία τα γυαλιά Burberry θα ταιριάξουν στο στυλ σας και θα προστατέψουν τα μάτια σας. Δεκτές οι τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 9249418. Δικά σας με έκπτωση.

 

Marc Jacobs γυαλιά ηλίου ανδρικά

Αποκτήστε τώρα σχεδόν μισοτιμής τα γυαλιά ηλίου Mark Jacobs. Είναι ανδρικά, με μαύρο κοκάλινο σκελετό και χρυσές λεπτομέρειες. Με φακούς 100% απορροφητικούς στην υπεριώδη ακτινοβολία. Άμεση διαθεσιμότητα. Λεπτομέρειες από εδώ.

 

Ray Ban γυαλιά οράσεως γυναίκεια

Τα γυαλιά οράσεως Rayban πλέον έχουν εξελιχθεί σε μόδα και εκεί που άλλοτε κάποιος θα επέλεγε φακούς επαφής, τώρα επιλέγει γυαλιά σε μοντέρνο σκελετό και αποχρώσεις της αρεσκείας του.

Τα γυαλιά οράσεως RAY-BAN FRAMES 7098 5633 48 διαθέτουν στρογγυλό σκελετό και μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως σύμφωνα με την συνταγή του οφθαλμιάτρου σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 9249418 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Βρείτε γυαλιά ηλίου και οράσεως από τα μεγαλύτερα brands της αγοράς, online, σε χαμηλότερες τιμές, στο youandeyeoptics.gr.