Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 09:57

“Spinos Coffee” και “Lazzarin Cafe” ενώνουν τις δυνάμεις τους - Ένα μεγάλο επιχειρηματικό deal για τη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
“Spinos Coffee” και “Lazzarin Cafe” ενώνουν τις δυνάμεις τους - Ένα μεγάλο επιχειρηματικό deal για τη Μεσσηνία

 

Η γνωστή Ιταλική εταιρεία “Lazzarin Cafe” με δυναμική παρουσία πάνω από 30 χρόνια στην παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας καφέ, πραγματοποίησε σύναψη μακροπρόθεσμης συνεργασίας με τη Μεσσηνιακή εταιρεία “ Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ”, την οποία και καθιστά ως το νέο αποκλειστικό αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα! 

Η νέα συνεργασία έγινε με γνώμονα τη διεύρυνση της παροχής νέων υψηλής ποιότητας προϊόντων καφέ στους πελάτες με τη γνωστή αξιοπιστία και συνέπεια της Μεσσηνιακής  εταιρείας.

 

 

Ο μεγάλος όμιλος δείχνοντας εμπιστοσύνη στην εταιρεία “ Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ”, δημιουργεί νέες προοπτικές για μια πιο δυναμική παρουσία του προϊόντος στην Ελληνική αγορά, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση της Μεσσηνιακής εταιρείας.

Η "Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ" λόγω της πολύ καλής συμφωνίας και της αποκλειστικής διάθεσης στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να εμπορεύεται έναν ποιοτικό καφέ 100% Arabica σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά!

 

Λίγα λόγια για την Ιταλική εταιρεία “Lazzarin Cafe”:

  • Αποτελεί μέλος της κοινοπραξίας “Consorzio per la tutela del caffe Espresso Italiano”.
  • Είναι ιδρυτικό μέλος της κοινοπραξίας για την προστασία του παραδοσιακού Ιταλικό καφέ εσπρέσο, ενός οργανισμού που στοχεύει στην αναγνώριση του καφέ ως άυλη κληρονομιά της ανθρωπότητας από την UNESCO.
  • Αποτελεί μέλος του Gruppo Triveneto Torrefattori Caffe, που προάγει συγκεκριμένες ποιοτικές προδιαγραφές του Ιταλικού καφέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η “Lazzarin Cafe” διαθέτει υψηλής ποιότητας καφέ espresso 100% Arabica σε ειδική συσκευασία μεταλλικού δοχείου με βαλβίδα (3 kg). Η προσεκτική επιλογή πρώτης ύλης, οι αυστηροί έλεγχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας και η μακρά εμπειρία στο Ιταλικό ψήσιμο, δίνουν στον καφέ μια πλήρη γεύση.

Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ”  

Η εταιρεία “ Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ”  δραστηριοποιείται στον χώρο επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας ποιοτικού καφέ στην Καλαμάτα αλλά και ευρύτερα, τόσο για επαγγελματικό σκοπό (καφέ, super markets, ξενοδοχεία) όσο και για οικιακή χρήση.

Η ιστορία της οικογένειας Σπίνου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του ελληνικού καφέ στον Ν. Μεσσηνίας.  Η επιχείρηση με την σημερινή της μορφή είναι η συνέχεια (τρίτη γενιά) του παραδοσιακού οικογενειακού καφεκοπτείου «Ελληνικός Καφές Σπίνος», το οποίο ιδρύθηκε το 1926 από τον Γεώργιο Σ. Σπίνο.

Το εκλεκτό χαρμάνι με το ασύγκριτο άρωμα έχει γίνει για δεκαετίες ο αγαπημένος καφές των Καλαματιανών.

 


NEWSLETTER