Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 16:41

Φθινοπωρινά ρούχα; Namaste να σας βοηθήσουμε!

Γράφτηκε από την
Φθινοπωρινά ρούχα; Namaste να σας βοηθήσουμε!

 

Το φθινόπωρο πλησιάζει και τα ανάλαφρα ρούχα του καλοκαιριού σύντομα θα αντικατασταθούν από τα πιο ζεστά ρούχα που το φθινόπωρο μας επιβάλλει να φοράμε.

Στη γυναικεία γκαρνταρόμπα υπάρχει πληθώρα επιλογών σε ρούχα όπως φορέματα, φούστες, παντελόνια, ζιπ κιλότ, τουνίκ ή μπλούζες. Ας κάνουμε μια μικρή βόλτα στο Namastefashion.gr να δούμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας που προτείνει.

Γυναικεία φορέματα, η εύκολη λύση!

 

Τα γυναικεία φορέματα αποτελούν πολύ καλή λύση για κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητας κάθε γυναίκας. Το φόρεμα Debora είναι κομψό και με minimal αισθητική ενώ μπορεί να φορεθεί το πρωί στη δουλειά, το απόγευμα σε καφέ ή φαγητό αλλά και το βράδυ για ποτό. Είναι φτιαγμένο από βισκόζη ενώ η σούρα στη μέση το κάνει ιδιαίτερα άνετο. Η προσθήκη της ζώνης βοηθά ώστε το σύνολο να αναδεικνύει τον σωματότυπό σας.

Τα maxi φορέματα δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα. Προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη αισθητική σε κάθε εμφάνιση καθώς είναι κομψά χωρίς να χάνουν σε άνεση. Στον namastefashion.gr το φόρεμα ΤΑΟ συνδυάζει όλα τα παραπάνω σε μια προσιτή τιμή. Διαθέτει λάστιχο στη μέση κολακεύοντας έτσι κάθε γυναικεία σιλουέτα.

Πανωφόρια για ολοκληρωμένες εμφανίσεις

Ένα πανωφόρι μπορεί να οδηγήσει μια εμφάνιση στο ναδίρ ή το ζενίθ καθώς δίνει την τελική πινελιά σε κάθε look. Η ζακέτα Kendry έχει δημιουργηθεί από λινό ύφασμα και βισκόζη ενώ διαθέτει και βάτες. Επιλέξτε τη για city chic εμφανίσεις.

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε για τις ενδυματολογικές σας προτιμήσεις, επιλέξτε την όχι και τόσο συνηθισμένη αλλά απίστευτα κομψή επιλογή του κιμονό. Δίνει μια εξωτική αίσθηση της Άπω Ανατολής προσαρμοσμένη στη μόδα του σήμερα. Το ασύμμετρο κιμονό PERUGIA είναι φτιαγμένο από λινό ύφασμα, βαμβάκι και Lyocel. Η obi ζώνη κολακεύει μοναδικά κάθε γυναικείο σώμα.

Κάντε και εσείς τη δική σας διαδικτυακή βόλτα στο namastefashion.gr και επιλέξτε τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας ύφος και ανάγκες.


NEWSLETTER