Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 11:40

3 must φθινοπωρινά κομμάτια

Γράφτηκε από την

 

Και τώρα μετά τις διακοπές, τι έχει απογίνει ο ενθουσιασμός για όλα τα ωραία που έφερε το καλοκαίρι; Και μαζί με αυτά και τα ψώνια σε ανάλαφρα φορέματα, μαγιό, σορτς, μπλουζάκια και πολλά άλλα; Ε, τώρα ήρθε η ώρα να γεμίσετε τις ντουλάπες με παντελόνια, μπλούζες και άνετα φορέματα. Και για τον λόγο αυτό μια επίσκεψη στα καταστήματά μας επιβάλλεται.

Γυναικεία πουκάμισα για στιλάτη επιστροφή στη δουλειά

Μπορεί η τηλεργασία να κρατεί καλά ακόμα αλλά πολλοί εργαζόμενοι πηγαίνουν στον χώρο εργασίας τους. Βέβαια είναι και τα zoom meetings που απαιτούν να φορέσετε τα κατάλληλα ρούχα και να δηλώσετε την παρουσία σας. Τα γυναικεία πουκάμισα αποτελούν μια επιλογή που μπορεί να αλλάξει μια εμφάνιση από casual σε πιο επίσημη ακόμα και αν φοράτε τζην. Μια επιλογή, που ξεφεύγει από το κλασικό σχέδιο και το μεταμορφώνει σε πιο ιδιαίτερη επιλογή, είναι το πουκάμισο με βολάν. Διαθέτει μια πιο ανάλαφρη και νεανική αύρα προσθέτοντας μια νότα πρωτοτυπίας στο look σας.

Γυναικεία παντελόνια για σοφιστικέ εμφανίσεις

Ένα ψηλόμεσο γυναικείο παντελόνι κολακεύει τη μέση δίνοντας μια πιο formal αίσθηση στο ντύσιμό σας. Το ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες από τα Regalinas εφαρμόζει άψογα και αποτελεί σύμμαχο για εμφανίσεις που θα κερδίζουν άριστα 10’. Τολμήστε το με κομψά τοπάκια.

Αέρινα φορέματα και ξεμπερδέψατε!

Ένα maxi φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Είναι βολικό, κομψό και κερδίζει τις εντυπώσεις χωρίς να κάνετε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Ρίχνοντας μια ματιά στα Regalinas θα ενθουσιαστείτε με το εμπριμέ μάξι κρουαζέ φόρεμα της συλλογής. Τα χρώματά του σε συνδυασμό με την αέρινη γραμμή του και τα βολάν δημιουργούν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα που θα λατρέψετε.

Είναι σίγουρο πως με τα τρία αυτά κομμάτια να κοσμούν την ντουλάπα σας δε θα έχετε διλήμματα να σας απασχολούν και θα επικεντρωθείτε στους νέους σας στόχους με αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Γυναικεία πουκάμισα, γυναικεία παντελόνια, φορέματα, πουκάμισο με βολάν, ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες, εμπριμέ μάξι κρουαζέ φόρεμα