Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 21:17

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

 

Το πρώτο αιρετό Δ.Σ. και τους αντιπροσώπους του στις ομοσπονδίες εξέλεξε ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (ΣΚΕΑΚ), σε εκλογές που πραγματοποιήθηκαν προχθές Τετάρτη στο Επιμελητήριο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου: “Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε ενωτικό κλίμα με ενιαίο ψηφοδέλτιο. Η εστίαση βγήκε νικητής από την όλη διαδικασία. Κατάφερε να συσπειρώσει και να έχει μεγάλη συμμετοχή. Οι εγγραφές νέων μελών στο σύλλογο έφτασαν τις 143. Από αυτούς ψήφισαν οι 112. Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας είχαμε 2 άκυρα και 110 έγκυρα ψηφοδέλτια”.

Για το Δ.Σ. εκλέγονται με αλφαβητική σειρά οι: Βασιλειάδης Κωνσταντίνος, Γάτσης Χρήστος, Γεωργουλάκος Μιχάλης, Ζαγάκος Ανδρέας, Κομπογιαννίτης Παναγιώτης, Κούτρης Αντώνης, Λαμπρόπουλος Γιάννης, Λεβεντάκης Γεώργιος, Μαλαπέτσας Νικόλαος, Σαριδάκης Γεράσιμος, Χρυσομάλλη-Κουρκουτά Αγγελική.

Επίσης, στο Δ.Σ. θα συμμετέχουν και ο Καννάς Μιχάλης εκπροσωπώντας τη Μαρίνα και ο Αυρηλιώτης Παναγιώτης εκπροσωπώντας τα Internet café.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι: Βασιλειάδης Κώστας, Κολοβός Ιωάννης, Νικολόπουλος Γεώργιος.

Στην ΠΟΕΣΕ εκλέγονται οι: Ζαγάκος Ανδρέας, Κολοβός Ιωάννης, Κομπογιαννίτης Παναγιώτης, Λεβεντάκης Γεώργιος, Μαλαπέτσας Νικόλαος, Σαριδάκης Γεράσιμος.

Στην ΟΕΒΕ εκλέγονται οι: Ζαγάκος Ανδρέας, Κολοβός Ιωάννης, Κομπογιαννίτης Παναγιώτης, Λεβεντάκης Γεώργιος, Μαλαπέτσας Νικόλαος, Σαριδάκης Γεράσιμος.

“Η εστίαση βγαίνει ενωμένη από τη διαδικασία. Το Δ.Σ. πρέπει να συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες και να εκλέξει το προεδρείο”, παρατηρεί καταλήγοντας ο ΣΚΕΑΚ.


NEWSLETTER