Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 12:59

The Residences - Aυτό που έλειπε από τον τουριστικό «χάρτη» της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
The Residences - Aυτό που έλειπε από τον τουριστικό «χάρτη» της Καλαμάτας

 

Αναμφίβολα, κατά τη διάρκεια διαμονής σε ένα κατάλυμα, όσο όμορφο και αν είναι, η σκέψη που περνάει από το μυαλό των περισσότερων επισκεπτών είναι πως δεν θυμίζει σε κάτι από τη ζεστασιά του σπιτιού τους, στερούμενο τον χαρακτήρα του οικείου περιβάλλοντoς. 

Αυτή άλλωστε είναι η προϋπόθεση ώστε ένας ταξιδιώτης να αισθανθεί πως έκανε την καλύτερη επιλογή διαμονής στο ταξίδι του, γνωρίζοντας πως επέλεξε ένα χώρο που δεν ακολουθεί την πεπατημένη, κινούμενος στα «θέλω» του σήμερα. 

Στην κατηγορία αυτή ανήκει δικαιωματικά το «The Residences Kalamata», η νέα επιλογή διαμονής στον τουριστικό «χάρτη» της Καλαμάτας. Προσφέροντας την άνεση ενός συγκροτήματος σύγχρονων διαμερισμάτων, τα οποία σας μεταφέρουν σε έναν χώρο αυθεντικής φιλοξενίας με κομψότητα και στυλ, η καινούργια αυτή επιλογή στην Αλεξ. Κουμουνδούρου 10 & Κιλκίς, απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες ταξιδιωτών. 

Οικογένειες, παρέες, ζευγάρια, αλλά και όσοι επισκέπτονται τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους, επιλέγοντας  το «The Residences Kalamata» ανακαλύπτουν ένα σημείο αναφοράς χώρου φιλοξενίας με 31 διαμερίσματα, το οποίο εξασφαλίζει άνεση, ασφάλεια, όντας μια σύγχρονη πρόταση διαμονής που έλειπε από την ατζέντα καταλυμάτων της Καλαμάτας. 

Με το μικρότερο διαμέρισμα να ξεκινά από τα 27 τετραγωνικά και το μεγαλύτερο των 60 τετραγωνικών να αποτελεί μια σουίτα υψηλών προδιαγραφών, έξι τύποι δωματίων που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες ενός επισκέπτη (Superior Queen Room, Standard Studio, Superior Studio, Junior Suite Apartment, Family Suite Apartment, Deluxe Apartment) είναι έτοιμοι να σας «αγκαλιάσουν», σε μια ξεχωριστή minimal διακόσμηση, η οποία προσφέρει εξαιρετική εργονομία στον επισκέπτη που διαμένει σε αυτά, εξασφαλίζοντας τη θαλπωρή του σπιτιού μακριά από το σπίτι.

 

Μακροχρόνια ή βραχυχρόνια διαμονή

Η διαμονή στις περισσότερες των περιπτώσεων συνδυάζεται με συγκεκριμένο πλάνο ημερών, έχοντας κανείς στο μυαλό του το «check out». Το «The Residences Kalamata» δίνει την επιλογή της μακροχρόνιας ή της βραχυχρόνιας διαμονής, προσφέροντας την επιλογή της μιας βραδιάς, μέχρι ενός μήνα και άνω, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Σε απόσταση «αναπνοής» άλλωστε από τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, το εμπορικό κέντρο, τα καφέ και τα μπαρ, μπορείτε να βρείτε τύπους δωματίων κατάλληλους για κάθε ανάγκη, από στούντιο έως διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων. Στην ευχάριστη παραμονή, συντελεί το υπέροχο αίθριο, το οποίο έχει δημιουργηθεί στο πίσω μέρος του συγκροτήματος στα χρώματα του πράσινου, εξασφαλίζοντας ανέμελες στιγμές με θέα μια ιδιαίτερη ζωγραφιά, αυτή του Μικρού Πρίγκιπα. Με αισθητική που το καθιστά μοναδικό στο είδος του, το «The Residences» φιλοδοξεί να γίνει μια επιλογή σύγχρονης διαμονής και το σημείο αναφοράς για τη δημιουργία εμπειριών και αναμνήσεων. 

 

Υπηρεσίες που πρωτοπορούν

Από πλευράς υπηρεσιών το «The Residences Kalamata» κάνει τη διαφορά, αποτελώντας την αφορμή για να διαμείνει κάποιος στην «καρδιά» της πόλης ώστε να μην στερηθεί τίποτα, έχοντας το απόλυτο αίσθημα ασφάλειας, καθώς τα πρωτόκολλα για την πανδημία (Covid-19) τηρούνται κατά γράμμα. 

Πρόκειται ουσιαστικά για προσωποποιημένες υπηρεσίες φιλοξενίας, καθώς παρότι συναντάμε ατομικές κατοικίες, το project συνδυάζει την υποδοχή πελατών και τη διάθεση του προσωπικού σε εκείνους είτε για οδηγίες σχετικά με την πόλη είτε για διευκρινίσεις σχετικά με τη λειτουργία των δωματίων. Με ένα σύγχρονο και ασφαλές, υπόγειο parking 7 θέσεων, κατόπιν συνεννόησης, το πρόβλημα της στάθμευσης παύει να υφίσταται, με την πρόσβαση να γίνεται μέσω σύγχρονου και άνετου ασανσέρ. Παράλληλα, ένας διαχρονικός προβληματισμός των ταξιδιωτών είναι αυτός των κατοικίδιων συντροφιάς και το που θα τα αφήσουν. 

Στο «The Residences Kalamata» το κατοικίδιό σας είναι καλοδεχούμενο και σε αυτό συντελούν το αφοσιωμένο προσωπικό και οι πρότυπες εγκαταστάσεις, οι οποίες δημιουργούν ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για τον τετράποδο φίλο σας, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τους να μην τα αποχωριστούν, έχοντας τα μαζί τους στα διαμερίσματα. 

Και επειδή το ταξίδι συνδέεται άρρηκτα με το φαγητό, ναι μεν η Καλαμάτα εγγυάται υπέροχα πιάτα, ωστόσο κάθε συγκρότημα ενοικίασης δωματίων που σέβεται την προσωπικότητα του, οφείλει να προσφέρει στους πελάτες του ποιοτικές, νόστιμες και γρήγορες επιλογές για κάθε στιγμή της μέρας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Ενστερνιζόμενο την ανάγκη αυτή το «The Residences», σε συνεργασία με το φούρνο «Χρηστέα», παρουσιάζει ένα αρτοποιείο τέταρτης γενιάς στο ισόγειο, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες ενός ταξιδιώτη, διαθέτοντας αρτοποιήματα και σνακς για όλα τα γούστα. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό, μεταξύ άλλων, τα βλέμματα κεντρίζουν οι μεγάλες τηλεοράσεις 55’ ιντσών και άνω, η μηχανή nespresso και γενικότερα η ποιότητα κατασκευής των επίπλων. Στην πλειοψηφία των δωματίων υπάρχει κουζίνα, ενώ το κάθε ένα ξεχωριστά διαθέτει προϊόντα περιποίησης.


NEWSLETTER