Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 17:31

Τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι στο KLOSTI!

Γράφτηκε από την
Τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι στο KLOSTI!

 

Υπέροχα χειροποίητα δώρα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι ψάχνουμε πρωτότυπα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Το KLOSTI έρχεται να μας βοηθήσει με υπέροχα χριστουγεννιάτικα για το σπίτι μας αλλά και για τα δώρα μας – όλα χειροποίητα και όλα φτιαγμένα σε μικρά εργαστήρια στην Μεσσηνία και σε όλη την Ελλάδα!

Χειροποίητα γούρια κεντημένα στο χέρι με ευχές!

Γούρια και κρεμαστά και για το λαιμό!

Στο KLOSTI θα ανακαλύψεις και μια υπέροχη συλλογή με δώρα για το σπίτι αλλά και για το χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι! Τα αρωματικά κεριά του KLOSTI σε διάφορα μεγέθη και χρώματα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή δώρου!

Υπέροχα κεριά με τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα αρώματα!

Γιορτινά καλάθια για την οικοδέσποινα του Χριστουγεννιάτικου και του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού!

Στο KLOSTI θα βρεις ευφάνταστα δώρα και για τους μικρούς μας φίλους! Δημιουργικές δραστηριότητες, μαλακά και ξύλινα παιχνίδια είναι κάποιες από τις επιλογές που ξεχωρίσαμε για τα φετινά Χριστούγεννα!

Χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους!

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Mόνο μην την αμελήσεις, για να προλάβει να παραδοθεί εγκαίρως!

Όλα τα δώρα του KLOSTI έρχονται άμεσα τη διεύθυνσή σου (ή στου παραλήπτη του δώρου σου!) όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!


NEWSLETTER