Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 09:05

«ΝΕΜΑ» - Συστήνει από σήμερα την πρώτη καλαματιανή μπίρα

«ΝΕΜΑ» - Συστήνει από σήμερα την πρώτη καλαματιανή μπίρα

 

Τη δική της μπίρα αποκτά επίσημα από σήμερα η Καλαμάτα. Η Μεσσηνιακή Ζυθοποιία, η πρώτη και μοναδική ζυθοποιία στο Νομό Μεσσηνίας, αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο ενός εκ των αγαπημένων ποτών των Ελλήνων, συστήνοντας και προτείνοντας τον «Καλαματιανό Ζύθο».

Εχοντας ως έδρα τον γραφικό Αγιο Νικόλαο και με την εμπορική επωνυμία «ΝΕΜΑ», που σημαίνει «νεύμα» στην τοπική μανιάτικη διάλεκτο, λέξη που τραβά αναπόφευκτα την προσοχή ώστε να μας κεντρίσει κάτι το ενδιαφέρον, η Μεσσηνιακή Ζυθοποιία - Mani Brewery προσφέρει την επιλογή που έλειπε από τις κάβες και τα ράφια της πόλης: μια φρέσκια, χειροποίητη μπίρα τύπου Lager, με εξ ολοκλήρου ελληνικές πρώτες ύλες.

Πρόκειται για μια ευκολόπιοτη μπίρα αλλά και γευστικά τόσο δυνατή, ώστε να γίνει η μόνιμη επιλογή στο οικογενειακό τραπέζι, στις ταβέρνες και στα μπαρ. Με το φαγητό άλλωστε να κυριαρχεί εν μέσω γιορτών και την μπίρα να μην κοιτάζει εποχές, όντας ένα ποτό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ο «Καλαματιανός Ζύθος» αποτελεί ιδανική περίπτωση για να σταθεί δίπλα σε οποιοδήποτε γεύμα, αποτελώντας μια καλή επιλογή και μετά από αυτό, μιας και τα Χριστούγεννα ή η Πρωτοχρονιά… σηκώνουν ένα ποτηράκι παραπάνω. Με τη «ΝΕΜΑ» να έχει κερδίσει ήδη τους καταναλωτές με την ποιότητα και τις γεύσεις της, η νέα της πρόταση αν μη τι άλλο βάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη, αλλά και τις βάσεις ώστε να αποτελέσει τη Νο1 μπίρα των Μεσσήνιων και… όχι μόνο!

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Παραγγελίες στο τηλ. 27210 78038

www.nemabeer.gr - e-mail: sales@nemabeer.gr