Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 14:47

ad Imperial Plus: Η καλύτερη business διαμονή στη Θεσσαλονίκη!

Γράφτηκε από την

 

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με έντονο εμπορικό ενδιαφέρον. Πέρα από τα υπέροχα αξιοθέατα και τη διάσημη αγορά της, αποτελεί την «καρδιά» της Βόρειας Ελλάδας και ένα σημείο συνάντησης πολλών επαγγελματιών αλλά και διοργάνωσης συνεδρίων.

Όσοι ταξιδεύουν στη συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους, χρειάζονται μια άνετη εταιρική διαμονή στο κέντρο της πόλης με όλα τα απαραίτητα comfort που θα διευκολύνουν το έργο τους.  Για τον σκοπό αυτό, η ιδανική επιλογή διαμονής στη Θεσσαλονίκη ακούει στο όνομα  ad Imperial Plus!

Το πρώτο 4άστερο smart hotel στη Βόρεια Ελλάδα που έχει ανεβάσει θεαματικά το επίπεδο φιλοξενίας! Το ad Imperial Plus είναι ο απόλυτος συνδυασμός άνεσης, σύγχρονης πολυτέλειας και ιδανικής τοποθεσίας.

Στην «καρδιά» της πόλης

 Για κάποιον που προγραμματίζει επαγγελματικό ταξίδι, η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου αποτελεί προτεραιότητα.  Το ad Imperial Plus βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πάνω στην Εγνατία και μέσα στην αγορά της πόλης. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη σχεδόν σε όλα τα βασικά σημεία και αξιοθέατα, όπως η πλατεία Αριστοτέλους, η Καμάρα, τα Κάστρα, ο Λευκός Πύργος, η αγορά της Τσιμισκή, η ΔΕΘ και η Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ.

Στα περισσότερα από αυτά μπορείτε να πάτε με τα πόδια  ενώ παράλληλα όλες οι επιλογές συγκοινωνίας είναι εξίσου εύκολα διαθέσιμες. Βρίσκεται, επίσης, σχεδόν μια «ανάσα» από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό και το Λιμάνι διευκολύνοντας όλες τις μετακινήσεις. Για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο, υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα για ιδιωτικό και 24ωρα φυλασσόμενο πάρκινγκ μόλις 30 μ. απόσταση από το ξενοδοχείο, το οποίο παρέχεται σε πολύ καλές τιμές αποκλειστικά για τους πελάτες του ad Imperial Plus.

«Έξυπνες» ανέσεις

Εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογίες και διαθέτοντας μια μοντέρνα urban αισθητική, το ad Imperial Plus είναι ένα μοναδικό smart hotel, που σίγουρα θα κάνει τη διαμονή σας πιο ευχάριστη από ποτέ!

Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν αυτόματες λειτουργίες, τις οποίες μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως από το κινητό σας τηλέφωνο, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή ή το εστιατόριο και να παραλάβετε την παραγγελία σας στο δωμάτιο. Το εξαιρετικό πρωινό που διαθέτει το ξενοδοχείο είναι η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Ένα ευχάριστο περιβάλλον με μοντέρνο design, ειδικά φτιαγμένο για χαλάρωση από τον έντονο ρυθμό της δουλειάς σας περιμένει να το ανακαλύψετε σε ειδικές τιμές για business ταξίδια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν υψηλές ταχύτητες wifi internet, ούτως ώστε να σας διευκολύνουν στην εργασία σας.

Ολοκληρώστε την κράτησή σας στα ad Imperial Hotels σήμερα!

Από την ιστοσελίδα: adhotels.gr

Τηλεφωνικά: 2310508300

Μείνετε συντονισμένοι: Facebook & Instagram