Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 09:06

Μαγνήτης για μεγάλες φίρμες η Αριστομένους, όπως Marks & Spencer και καταστήματα ομορφιάς και ενέργειας

Γράφτηκε από τον
Μαγνήτης για μεγάλες φίρμες η Αριστομένους, όπως Marks & Spencer και καταστήματα ομορφιάς και ενέργειας

 

Το ενδιαφέρον γνωστών εμπορικών αλυσίδων φαίνεται πως έχουν προσελκύσει καταστήματα στην οδό Αριστομένους, τα οποία το επόμενο διάστημα αναμένεται να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους στον κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νεοκλασικό κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Βασιλέως Κωνσταντίνου με την ολοκλήρωση των εργασιών πρόκειται να ανοίξει κατάστημα της βρετανικής αλυσίδας ρούχων και ειδών σπιτιού «Marks & Spencer».

Επίσης στο κτήριο στη συμβολή της Αριστομένους με την Πολυχάρους, που μέχρι πριν λίγο καιρό στέγαζε το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, το επόμενο διάστημα πρόκειται να εγκατασταθεί γνωστή αλυσίδα ειδών αισθητικής και αρωμάτων.

Νέες… αφίξεις και στο πεζοδρομημένο τμήμα της Αριστομένους, όπου πρόκειται να   εγκατασταθούν ιδιωτική εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και γνωστή  φίρμα εσωρούχων.

Εκτός από την οδό Αριστομένους πάντως, κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και στην οδό Αρτέμιδος, όπου σύμφωνα με μεσιτικούς κύκλους αναμένεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στην εμπορική δραστηριότητα, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Δ.Πλ.


NEWSLETTER