Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 17:02

Στο χώρο των πούρων και των cigarillos η "Καρέλια" με διεθνή στρατηγική συνεργασία με την Dannemann

Γράφτηκε από την
Στο χώρο των πούρων και των cigarillos η "Καρέλια" με διεθνή στρατηγική συνεργασία με την Dannemann

Στον χώρο των πούρων μπαίνει πλέον η καπνοβιομηχανία “Καρέλια”, η οποία ανακοίνωσε μεγάλη διεθνή στρατηγική συνεργασία με την Dannemann, κορυφαίο κατασκευαστή πούρων πολυτελείας και cigarillos.

Η “Καρέλια”, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διανομής καπνικών προϊόντων, από την 1η Ιουνίου θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής μιας ευρείας γκάμας προϊόντων της Dannemann στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των “Moods” και των “Al Capone”.

Ο εμπορικός διευθυντής της καπνοβιομηχανίας “Καρέλια” στην Ελλάδα, Γιάννης Λαμπίδης, δήλωσε: “Η Dannemann είναι μια εταιρεία διάσημη για τα εξαιρετικής ποιότητας πούρα και cigarillos που φέρουν το όνομά της, με έτος ίδρυσης το 1872. Οι δύο εταιρείες  έχουν σφυρηλατήσει μια πλούσια και επιτυχημένη ιστορία στη βιομηχανία προϊόντων καπνού για σχεδόν δύο αιώνες. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και τη δέσμευση για αριστεία στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες για την διάθεση απαράμιλλων προϊόντων καπνού στους καταναλωτές μας.  Προσβλέπω σε μια επιτυχημένη συνεργασία με την ομάδα της Dannemann στην ελληνική αγορά, για την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσει αμοιβαία επωφελείς ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης και για τις δύο εταιρείες μας”.


NEWSLETTER