Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 17:11

Ανοιξε στην Καλαμάτα το 27ο κατάστημα των Marks & Spencer

Γράφτηκε από την

 

Ξεκίνησε την λειτουργία του στην Καλαμάτα το 27ο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ενδυμάτων, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού Marks & Spencer.

Το κατάστημα στεγάζεται στο νεοκλασικό Ρεμπουτσάκου στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Βασιλέως Κωνσταντίνου, ένα κτίριο 5 ορόφων και 880 τ.μ.

Η διαμόρφωση του νέου καταστήματος ακολουθεί τον σχεδιασμό της εταιρείας για εκσυγχρονισμό του δικτύου καταστημάτων της, προσφέροντας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μια τεχνολογικά αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν στο νέο κατάστημα, τη γυναικεία, ανδρική, lingerie και παιδική συλλογή των Marks & Spencer, διαχρονικά must-have κομμάτια για όλες τις ώρες της ημέρας, με τον χαρακτηριστικό συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας, ασυναγώνιστης κομψότητας και άνεσης που προσφέρουν τα Marks & Spencer, αλλά και αγαπημένα beauty items για καθημερινή περιποίηση.

Με αφορμή το επίσημο άνοιγμα του νέου καταστήματος στην πόλη της Καλαμάτας, η Anita Sabarwal, Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: 

«Με χαρά και ενθουσιασμό ξεκινάμε την επιχειρηματική μας δράση στην πόλη της Καλαμάτας. Μια δυναμική retail αγορά, με αγοραστές που διαθέτουν ξεχωριστό ένστικτο και κριτήριο. Καλωσορίζουμε τους φίλους των Marks & Spencer στο νέο μας κατάστημα, σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο ευχόμαστε να αποτελέσει, σύντομα, τον νέο shopping προορισμό για κατοίκους και επισκέπτες της όμορφης Καλαμάτας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής».