Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 11:05

5ο βραβείο σε τρία χρόνια για τη Skouras Real Estate

Γράφτηκε από την

 

Προβολή Αργολίδας και Μεσσηνίας μέσω των ακινήτων της εταιρείας Skouras Real Estate

Το 5ο της βραβείο μέσα σε 3 χρόνια κατάφερε να κατακτήσει η μεσιτική εταιρεία Skouras Real Estate, ισχυροποιώντας τη θέση της Αργολίδας και της Μεσσηνίας στο χάρτη της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς ακινήτων.

Πρόκειται για τη γνωστή μεσιτική εταιρεία που έχει έδρα στο Ναύπλιο και στη Μεσσήνη με ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων προβάλει τους δύο νομούς παγκοσμίως ως ιδανικούς τόπους διαμονής και διακοπών αλλά και ως σημαντική ευκαιρία επένδυσης. 

Το πρόσφατο βραβείο αφορά στις τακτικές Marketing και απονεμήθηκε στην εταιρεία από την Ένωση Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ), στο Gala που πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο 14 Μαΐου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Να επισημάνουμε ότι είναι το δεύτερο βραβείο που αποσπά η Skouras Real Estate σε αυτήν την κατηγορία ενώ τρία ακόμη βραβεία είχε αποσπάσει στο Διαγωνισμό Ακινήτων International Property Awards το Δεκέμβριο του 2020.

Στη λαμπερή βραδιά που διοργάνωσε η ΕΠΠΑ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Β’ Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Δημόπουλος, ο τομεάρχης Εργασίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χρήστος Μέγας, ο τομεάρχης Ανάπτυξης της Ελληνικής Λύσης Νίκος Σούτης, οι εκπρόσωποι της National Association of  Realtors (NAR) Νοτιοανατολικής Ευρώπης Dan Negulescu και Slavisa Pesic και τα προεδρεία και μέλη της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων Μεσιτών ενώ video μήνυμα απηύθυνε η υπεύθυνη δημόσιας πολιτικής της CEPI Vittoria Marchegiani. 

Σε δηλώσεις στην «Ελευθερία» ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θεόδωρος Σκούρας τονίζει τη σπουδαιότητα αυτής της βράβευσης για την εταιρεία αλλά και για τους δυο Πελοποννησιακούς νομούς.

Οι δηλώσεις Σκούρα : 

Αναφερόμενος στο βραβείο που απέσπασε η εταιρεία για τις τακτικές marketing, ο κ. Σκούρας δήλωσε ότι :«Η ενασχόληση με το marketing αποτελεί για εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας. Για εμάς, που δεν αποτελούμε μια έτοιμη λύση ενός μεσιτικού γραφείου, όπως τα γραφεία franchise real estate, είναι απαραίτητη η προβολή με τον κάθε δυνατό τρόπο που προσφέρεται πλέον στις μέρες μας. Μας γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό που αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας και μας ενισχύει με αισιοδοξία και κουράγιο για την εξέλιξη της εταιρικής μας ταυτότητας. Ευελπιστούμε στο μέλλον να συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι επαγγελματίες σύμβουλοι ακινήτων, παρέχοντας όλο και καλύτερες υπηρεσίες στο real estate».

Πόσο σημαντική είναι για την Αργολίδα και τη Μεσσηνία αυτή η διάκριση :

«Άμεσα δεν μπορεί κανείς να υπολογίσει με κάποια μέθοδο πόσο επωφελείται η κάθε περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε, αλλά όσο προβάλλεται μέσω των ακινήτων μας η περιοχή της Αργολίδας και της Μεσσηνίας, τόσο επιλέγονται ανάμεσα σε άλλες ευρωπαϊκές ή και ελληνικές περιοχές και γινόμαστε πόλος έλξης ξένων κεφαλαίων που είτε με την επενδυτική τους σκοπιά ή την προσωπική τους διαβίωση ανατροφοδοτούν την εγχώρια τοπική αγορά», επεσήμανε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, σε σχέση με το πόσο επωφελής είναι για τους δύο νομούς η συγκεκριμένη βράβευση.