Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 13:28

Το απόλυτα urban στυλ σας σε 3 απλά βήματα!

Γράφτηκε από την
Το απόλυτα urban στυλ σας σε 3 απλά βήματα!

 

Αγαπάτε να κυκλοφορείτε στην πόλη με τα ρούχα που αισθάνεστε άνετα και εκφράζουν το δικό σας γούστο.

Το καταλαβαίνουμε και γι’ αυτό απευθυνθήκαμε στη 3GUYS για να μας προτείνει κομμάτια κλειδιά που θα σας χαρίσουν το look αυτό χωρίς κόπο στη στιγμή! Το brand συνώνυμο του urban look από το 1983 προσφέρει κομμάτια, ακούγοντας τα θέλω των πελατών του. Διαβάστε λοιπόν τι έχει να μας προτείνει!

Ξεκινάμε από τα βασικά!

Αν θέλετε να γίνετε ο βασιλιάς του urban look δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή ένα τζιν με σκισίματα, όπως το Austin. Θα το επιλέξετε για το design και την άψογη εφαρμογή του, θα το λατρέψετε για την ποιότητά του αφού είναι κατασκευασμένο από 98% βαμβάκι!

Αντιμετωπίστε τη ζέστη με βερμούδα!

Είναι χαλαρή και άνετη. Είναι πρακτική και απογειώνει το στυλ σας. Η cargo βερμούδα προσθέτει extra πόντους στην εικόνα σας ενώ οι τσέπες είναι ιδιαίτερα βολικές καθώς τοποθετείτε με ασφάλεια τα προσωπικά σας αντικείμενα. Εμείς προτείνουμε τη Steve γιατί είναι ευκολοσυνδύαστη και ανθεκτική. Επιλέξτε την και θα γίνει το κομμάτι του καλοκαιριού που δε θα θέλετε να αποχωρίζεστε!

Φουλ του καρό!

Ολοκληρώστε με ένα καρό πουκάμισο. Μπορείτε επίσης, να το συνδυάσετε με ένα λευκό απλό μπλουζάκι από μέσα και το καρό σας πουκάμισο χωρίς να το έχετε κουμπώσει. Το σχέδιο των 3GUYS θα αναδείξει το στυλ σας ενώ η σύνθεση εξολοκλήρου από βαμβάκι εγγυάται την υπέροχη ποιότητά του.

Νιώστε 100% ο εαυτός σας και επιλέξτε μόνο τα ρούχα που σας χαρίζουν άνεση και αυτοπεποίθηση. Η 3guys.gr από το 1983 δεν έχει σταματήσει να προτείνει σχέδια που έχουν αυτή τη φιλοσοφία. Δε σταματά να ενισχύει και να ενθαρρύνει τη μοναδικότητα του καθενός και πώς αυτή αναδεικνύεται μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές!

Ακολουθήστε τις συμβουλές που μοιράστηκαν μαζί μας και κατακτήστε το urban look!

Βρείτε εδώ όλα τα ρούχα: Ανδρικό Jean Παντελόνι AUSTIN, Ανδρική Cargo Βερμούδα STEVE, Ανδρικό πουκάμισο 11534-RIV/SD


NEWSLETTER