Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 15:11

Βρείτε χειροποίητα τραπέζια, τραπεζάκια σαλονιού & έπιπλα τηλεόρασης στο cassimatis.gr!

Γράφτηκε από την
Βρείτε χειροποίητα τραπέζια, τραπεζάκια σαλονιού & έπιπλα τηλεόρασης στο cassimatis.gr!

 

Θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας αλλά δεν έχετε χρόνο να ψάξετε για έπιπλα; Η εταιρεία Κασιμάτης μετρά χρόνια στον χώρο του επίπλου με προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αισθητική τους.

Μας προτείνει έπιπλα που είναι λειτουργικά και καλαίσθητα για τον χώρο του σαλονιού σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να κερδίσετε χρόνο και να πάρετε ιδέες!

Τραπεζάκια σαλονιού για όλα τα γούστα!

Σίγουρα το τραπεζάκι σαλονιού που θα επιλέξετε πρέπει να ταιριάζει με την αισθητική του υπόλοιπου χώρου σας. Εκτός και αν έχετε αποφασίσει πως ήρθε η ώρα για μια ανανέωση και αλλάξετε όλη τη διακόσμηση. Και πάλι πρέπει το ύφος στα έπιπλα που θα επιλέξετε πρέπει να είναι ομοιόμορφο.

Μοντέρνο, vintage, κλασικό ή industrial ό,τι και αν σας αρέσει πρέπει να αντανακλά το προσωπικό σας γούστο.

Μια λιτή και εκλεπτυσμένη επιλογή που κερδίζει τις εντυπώσεις με τον συνδυασμό του ξύλου με τα μεταλλικά πόδια είναι το τετράγωνο τραπέζι σαλονιού Squa. Επιλέξτε το για να πλαισιώσει ιδανικά το μοντέρνο στυλ του χώρου σας.

Χειροποίητα τραπέζια σαλονιού φτιαγμένα με μεράκι!

Φιλοτεχνημένα με αγάπη και πάθος για την τέχνη του επίπλου, τα χειροποίητα τραπέζια σαλονιού βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης εκείνων που ξέρουν να εκτιμούν τα καλά και ποιοτικά προϊόντα. Αν σας αρέσουν τα vintage έπιπλα, θα λατρέψετε το τετράγωνο τραπέζι το οποίο είναι χειροποίητο και φτιαγμένο με τον παραδοσιακό σχεδιασμό ενώ το τελικό φινίρισμα είναι σε ιβουάρ σατινέ λάκα για μέγιστο σφράγισμα των πόρων.

Μαραθώνιοι σε σειρές με έπιπλα τηλεόρασης!

Αναμφισβήτητα η τηλεόραση μπορεί να σας χαλαρώσει μετά από μια δύσκολη μέρα. Είναι η συσκευή που όσο είστε σπίτι, μπορεί να είναι διαρκώς ανοιχτή, έστω και σαν συντροφιά τις ώρες που κάνετε τις δουλειές σας.

Επιλέξτε έπιπλα τηλεόρασης που όχι μόνο θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου σας αλλά θα κερδίσετε και σε λειτουργικότητα, χάρη στους αποθηκευτικούς του χώρους.

 

Η διακόσμηση και η επιλογή των επίπλων στο σπίτι σας είναι μια ολόκληρη τέχνη, γιατί απαιτεί δημιουργικότητα και φαντασία. Απαιτεί να βάλετε και την προσωπική σας πινελιά γιατί πώς να το κάνουμε, είναι ο δικός σας προσωπικός χώρος!

Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μας, βρείτε τες εδώ: Τετράγωνο Τραπέζι Squa, Τραπεζάκι σαλονιού τετράγωνο σε ivory πατίνα vintage, Έπιπλο Τηλεόρασης Δρύινο Stock.

Αναζητήστε πολλά περισσότερα στο e-shop του cassimatis.gr!


NEWSLETTER