Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 09:55

Επέκταση & απόδοση του δικτύου σας

Γράφτηκε από την

 

Τα ασύρματα δίκτυα καλύπτουν την ανάγκη του ανθρώπων για να μεταφέρουν το μήνυμά τους γρήγορα και αποτελεσματικά.

Καλύπτουν, επίσης, την ανάγκη για επικοινωνία ως αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης της μοναξιάς, απλά κάνοντας μια βιντεοκλήση ή ένα τηλέφωνο σε αγαπημένα πρόσωπα όσο μακριά και αν βρίσκονται.

Ειδικά για τον επαγγελματικό κόσμο, αποτελεί ένα αναντικατάστατο εργαλείο για το σημαντικό κομμάτι της επικοινωνίας. Ας δούμε 3 προϊόντα που επιτρέπουν στην επιχείρησή σας να εκτελεί χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία κάθε διαδικασία είτε είναι μεταφορά αρχείων, βιντεοκλήσεις ή τηλεργασία.

Το ubiquiti airfiber 5 πάει το δίκτυό σας ένα βήμα παραπάνω!

Ο χώρος των ασύρματων δικτύων δεν έχει περιορισμούς. Το ubiquiti airfiber 5 είναι αυτό που χρειάζεστε για τις ανάγκες της εταιρείας σας, ώστε όλα να γίνονται γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση ακόμα και όταν οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες και η αλήθεια πως φέτος ο χειμώνας ήταν αρκετά βαρύς.

Στα πλεονεκτήματά του η μεγάλη εμβέλεια, η επεκτασιμότητα, ο χαμηλός λανθάνων χρόνος και η απίστευτη απόδοση!

Οι επαναστατικές λειτουργίες του airfiber 24 hd

Το airfiber 24 hd είναι κατασκευασμένο για την υλοποίηση radio συνδέσμων σημείου παρέχοντας υψηλή απόδοση. Έτσι, απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του χωρίς καμία διακοπή ενώ καλύπτει απόσταση έως και 20 χλμ! Στα plus το μοντέρνο και λιτό του σχέδιο που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ubiquiti UniFi Switch US-48-750W για επέκταση του δικτύου σας!

Πλέον μπορείτε να πετύχετε την έξυπνη εναλλαγή για την ανάπτυξη των δικτύων σας με το Ubiquiti UniFi Switch US-48-750W. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ο απίστευτα απλός τρόπος που μπορείτε να το χειριστείτε και ταυτόχρονα οι απίστευτες δυνατότητες επέκτασης που προσφέρουν άψογη απόδοση.

Από τους αγγελιαφόρους που μετέφεραν τα μηνύματα στον κόσμο κατά την αρχαιότητα, στον Μαρκόνι που πέτυχε το 1894 την πρώτη μετάδοση σήματος χωρίς σύρματα μέχρι σήμερα και την επανάσταση της τεχνολογίας ο δρόμος ήταν μακρύς και γεμάτος εκπλήξεις με τρομερό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Η AIC προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και του διαδικτύου.

Αν τα παραπάνω προϊόντα ανήκουν στη λίστα των αναγκών σας, βάλτε στο καλάθι των αγορών σας: Ubiquiti airFiber 5XHD 5 GHz (AF-5XHD), Ubiquiti airFiber 24HD, Ubiquiti UniFi Switch US-48-750W.

Συνεχίστε την αναζήτησή σας στο aic-eshop.gr για ακόμη περισσότερες λύσεις!