Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 15:18

KLOSTI: Τα ωραιότερα καλοκαιρινά δώρα είναι εδώ!

Γράφτηκε από την

 

Εντυπωσιακές τσάντες, παρεό και κοσμήματα

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι εδώ: το KLOSTI εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι με υπέροχα γαλάζια και λευκά μοτίβα σε τσάντες, πετσέτες και καλοκαιρινά αξεσουάρ!

 

Το KLOSTI με την πιο πρόσφατη καλοκαιρινή του συλλογή που είναι μια ανάσα αισιοδοξίας και μια πανδαισία όμορφων καλοκαιρινών χρωμάτων!

Πρώτη μας στάση οι υπέροχες καλοκαιρινές τσάντες που κρατιούνται εξίσου εύκολα στην πόλη και στην παραλία! Πανέμορφα σχέδια, ποιοτικά υφάσματα και λεπτομερείς πολυτέλειες όπως οι δερμάτινες χειρολαβές κάνουν τις tote bags την ιδανική επιλογή για εμάς αλλά και για δώρο στις αγαπημένες μας φίλες!

 

H υπέροχη Greek Blue tote, μια διαχρονική επιλογή!

 

Χρήσιμο και εξίσου εντυπωσιακό το Greek Blue καπέλο!

 

Πέρα από τις υπέροχες τσάντες, στο KLOSTI θα βρεις και εντυπωσιακά καλοκαιρινά κοσμήματα! Η νέα συλλογή του KLOSTI με  χειροποίητα κεντημένα σκουλαρίκια και ροζάρια είναι συγκλονιστική!


Υπέροχα αέρινα και τόσο καλοκαιρινά τα ροζάρια μας!      

Αγαπημένα τυρκουάζ σκουλαρίκια διακοσμημένα με φλουριά!

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!