Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 19:43

Επιστρέφει μετά από 2 χρόνια η “Λευκή Νύχτα” Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Το άλλο Σάββατο 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί πάλι φέτος η “Λευκή Νύχτα” στην Καλαμάτα, μετά από 2 χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Τη “Λευκή Νύχτα” οργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της πόλης.

Σύμφωνα, με πρόσφατη ενημέρωση από το δήμο, η “Λευκή Νύχτα” αποτελεί μια διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε πολλές ελληνικές, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων. Τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις τα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο που ενέκρινε την οργάνωση της “Λευκής Νύχτας”, στα τέλη Ιουλίου, η σύμβουλος και διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη προέτρεψε να γίνει μια καμπάνια προσοχής για θέματα κορονοϊού και σημείωσε πως “η «Λευκή Νύχτα» είναι μια εν δυνάμει περίπτωση παραγωγής πάρα πολλών κρουσμάτων”.