Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 20:30

Σκουλαρίκια ή κολιέ: Τι δώρο να επιλέξετε για την αγαπημένη σας;

 

Είτε είναι τα γενέθλιά της είτε κάποια άλλη σημαντική μέρα ένα κόσμημα είναι ο πιο όμορφος τρόπος να της δείξετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε τη μέρα της ακόμα πιο όμορφη!

Το κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels εδώ και 70 χρόνια προσφέρει κοσμήματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Ζητήσαμε τη βοήθειά τους, λοιπόν, για να μας δώσουν ιδέες για δώρα που η αγαπημένη σας θα λατρέψει και θα κάνουν την ημέρα της πιο χαρούμενη και λαμπερή.

 

Σκουλαρίκια

 

Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια θα της προσφέρουν μεγάλη χαρά και θα κοσμούν υπέροχα το πρόσωπό της, χαρίζοντας λάμψη στα όμορφα χαρακτηριστικά της. Χρυσός ή ασήμι, αμέθυστος, σμαράγδι ή διαμάντια είναι στο δικό σας χέρι να το επιλέξετε.

 

Ένα μενταγιόν

 

Τα δώρα αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν είναι προσωποποιημένα. Χαράξτε το όνομά της, την ημερομηνία που γνωριστήκατε ή ό,τι άλλο σας ενώνει πάνω σε ένα μενταγιόν.

 

Ολοκληρώστε επιλέγοντας μια αλυσίδα αντίστοιχης αισθητικής.

Μια συμβολική κίνηση που φανερώνει τα πιο όμορφα και βαθιά σας συναισθήματα είναι ένα μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς.

Ένα minimal σχέδιο είναι κομψό και φινετσάτο, ικανό να αναβαθμίσει και τις πιο casual εμφανίσεις της.

Στο  θα βρείτε ακόμη περισσότερες ιδέες για να κάνετε τη μέρα της αγαπημένης σας ακόμη πιο όμορφη.

Και να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι να προσφέρετε το δώρο μέσα από την καρδιά σας. Αποτελεί τον μόνο σίγουρο δρόμο για να είναι επιτυχημένο!

Βρείτε τις προτάσεις μας εδώ: Σκουλαρίκια από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Αμέθυστο 014098, Μενταγιόν Μάτι Πλάκα από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Αλυσίδα 034393 & Μενταγιόν Καρδιά με Αλυσίδα από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Διαμάντι 037771.