Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 22:46

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα DOCA στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Με ένα μεγάλο πάρτυ, μουσική, κεράσματα και πλούσια δώρα εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής το νέο κατάστημα DOCA στην Καλαμάτα. 

Όλη η οικογένεια της DOCA αλλά και οι ιδρυτές αυτής Στέλλα Ντόκα και Παντελής Χατζηφωτιάδης, υποδέχτηκαν και ξενάγησαν φίλους και φίλες τόσο στο κατάστημα όσο και στη μακρά πια ιστορία της ελληνικής αυτής εταιρίας, που συμπληρώνει φέτος 33 χρόνια δυναμικής παρουσίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Σε δηλώσεις της η κα Στέλλα Ντόκα αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα σύστασης της εταιρίας, σε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν αλλά και στη μεγάλη της αγάπη για το κόσμημα, που ουσιαστικά την οδήγησε σε αυτό που έχει δημιουργήσει σήμερα. Περαιτέρω, υπογράμμισε τη διαχρονική της σταθερή πολιτική όσο αφορά την ποιότητα και τις εξαιρετικές τιμές των προϊόντων της αλλά και την οικολογική συνείδηση που διέπει την κατασκευή αυτών. 

Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγάπη της για την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία, μιας και είναι ένας τόπος τον οποίο επισκέπτεται πολύ συχνά για διακοπές και όχι μόνο. 

Μεταξύ άλλων, στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Αναστάσης Σκοπετέας αλλά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος. 

Το πάρτυ των εγκαινίων μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του City FM 103,8, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Κρυπάρο να «ντύνει» μουσικά την εκδήλωση και τη δημοσιογράφο Μαριλένα Γυφτέα να συντονίζει την εκδήλωση και τις live συνεντεύξεις. 

Η DOCA είναι μια ελληνική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας in-house δημιουργίες αποτελούμενες από τσάντες, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ. Σε έκταση 5.000 τ.μ. στεγάζονται τα γραφεία, το showroom και οι υπερσύγχρονοι αποθηκευτικοί χώροι απ’ όπου γίνεται η διανομή των εμπορευμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Στο DOCA Shop Καλαμάτας, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά όλη τη νέα συλλογή και να ανακαλύψει προϊόντα που αναβαθμίζουν προσιτά κάθε του εμφάνιση.