Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 11:35

Ποιες είναι οι πιο προτιμώμενες μάρκες για ανδρικά γυαλιά;

Ποιες είναι οι πιο προτιμώμενες μάρκες για ανδρικά γυαλιά;

 

Αν ένας άντρας θέλει να κάνει μια δυνατή πρώτη εντύπωση, πρέπει να φροντίσει την εμφάνισή του.

Όταν επιλέγετε τα απαραίτητα αξεσουάρ, καλό είναι να ξέρετε τι γυαλιά να φοράτε, γιατί ο καθένας είναι υπεύθυνος για την υγεία των ματιών του. Για τα υπόλοιπα, οι σχεδιαστές μόδας έχουν λόγο. Όταν βλέπετε τις τρέχουσες ανδρικές προσφορές, επιλέξτε τα κατάλληλα μοντέλα για εσάς, σύμφωνα με το δικό σας στυλ και γούστο. Φροντίστε να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας, καθώς το σωστό ζευγάρι ανδρικά γυαλιά έχει την ικανότητα να τονίζει τα δυνατά σας σημεία και να κρύβει τα ελαττώματά σας. Ακολουθήστε τις τάσεις της μόδας για να αποπνέετε αυτοπεποίθηση, αλλά πάντα αναζητήστε ένα ανδρικό μοντέλο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Όταν δοκιμάζετε γυαλιά, βεβαιωθείτε ότι το πάνω μέρος του σκελετού πηγαίνει κατά μήκος της γραμμής των φρυδιών. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τη συνεχή έκπληξη που προκύπτει εάν τα φρύδια προεξέχουν πολύ πάνω από τα γυαλιά. Οι ανδρικές επιλογές δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακά μαύρες, γκρι ή καφέ. Εάν είστε έτοιμοι για κάτι πιο φρέσκο ​​και πολύχρωμο, σκεφτείτε ποια χρώματα να επιλέξετε. Σκεφτείτε τι έχετε στη ντουλάπα σας και τι θα φοράτε πιο συχνά. Μια χρωματική έμφαση μπορεί να είναι αρκετά εκλεπτυσμένη και αισθητικά ευχάριστη εάν επιλεγεί σωστά. Μπορείτε να προσεγγίσετε με τόλμη κομψές προτάσεις, συμπεριλαμβανομένων συνδυασμών με σχέδια και ανάγλυφες επιγραφές στα πλαίσια.

Οι πιο προτιμώμενες μάρκες

Επώνυμα ανδρικά γυαλιά οράσεως, εκτός από διόρθωση της όρασης, προσφέρουν άνεση και άνεση, προσθέτουν μια τελική έμφαση στην όραση κάθε άνδρα. Οι στρογγυλές παραλλαγές συνεχίζουν να είναι σε ζήτηση. Έχουν τη δύναμη να απαλύνουν τα χαρακτηριστικά ενώ είναι διασκεδαστικά και προσθέτοντας παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Το γνωστό σχήμα aviator βασιλεύει από τον περασμένο αιώνα και φαίνεται ότι η τάση θα συνεχιστεί. Τόσο κλασικό και διαχρονικό όσο και μοναδικό και κομψό. Ο καθένας μπορεί να βρει τα αγαπημένα του ανδρικά αξεσουάρ ανάμεσα στις πιο προτιμώμενες μάρκες: Hugo Boss, Dior, Pierre Cardin, Dolce&Gabbana, Armani, Kwiat, Ray Ban, Marc Jacobs.

Πώς να ελέγξετε αν τα γυαλιά είναι γνήσια;

Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είμαστε και πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βρεθούμε με ψεύτικα προϊόντα. Όταν αγοράζουμε γυαλιά ή νέους σκελετούς δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθη, γιατί το στοίχημα είναι η υγεία και η ποιότητα ζωής μας. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα αυθεντικά προϊόντα αρκεί να γνωρίζετε τις κύριες λεπτομέρειες που τα διακρίνουν από τα νομισματοκοπεία:

 

  • Η τιμή - στην αρχή δώστε προσοχή στην τιμή. Αν φαίνεται ύποπτα χαμηλό, μάλλον πρόκειται για αντίγραφο. Η ποιότητα κοστίζει χρήματα και καμία προσφορά που συγκαλύπτεται ως συμφωνία δεν μπορεί να καλύψει την απάτη.
  • Αριθμός - Θα πρέπει να δείτε καθαρά τον αριθμό ττου μοντέλου γραμμένο στο εσωτερικό μέρος της λαβής. Αν λείπει ή διαβάζεται με κόπο, τότε κάτι δεν πάει καλά.
  • Αυτοκόλλητο - είναι επίσης αμφίβολο εάν το αυτοκόλλητο στον φακό είναι καλά κολλημένο με κόλλα που καθαρίζεται δύσκολα. Αυτή η τεχνολογία δεν χρησιμοποιείται στην παραγωγή επώνυμων προϊόντων.
  • Χρώμα- θα αναγνωρίσετε εύκολα ένα ψεύτικο αν δείτε ίχνη μπογιάς. Τα αληθινά ανδρικά γυαλιά δεν φτιάχνονται έτσι. Είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά σε φυσικό χρώμα που δεν αλλάζει με την πάροδο του χρόνου - ούτε φωτίζει ούτε σκουραίνει.
  • Συσκευασία - οι αμφιβολίες σας θα δικαιολογηθούν πλήρως εάν η συσκευασία στην οποία σας προσφέρεται το αξεσουάρ είναι ακατάλληλη - αντιεπαγγελματική και ασυμβίβαστη με το προϊόν.

 

Τα επώνυμα γυαλιά είναι μέρος της καθημερινότητας ενός δραστήριου άνδρα. Θα πρέπει να του ταιριάζουν απόλυτα τόσο στη δουλειά όσο και στον ελεύθερο χρόνο του. Αν νιώθει εξίσου σίγουρος και ήρεμος στο σπίτι και κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων, τότε έχει ήδη αυτό που χρειάζεται.