Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 19:55

Η Costamare Inc μπαίνει στην Neptune Leasing

Γράφτηκε από την
Η Costamare Inc μπαίνει στην Neptune Leasing

Η ναυτιλιακή Costamare Inc. της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου αποκτά μερίδιο στη Neptune Maritime Leasing Limited της Μαριάννας Λάτση, μέσω της επένδυσης ύψους έως και 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Neptune Leasing είναι μια πλατφόρμα που παρέχει ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης σε πλοιοκτήτες, η οποία ιδρύθηκε το 2021 από τον κ. Χάρη Αντωνίου, ο οποίος θα συνεχίσει ως Διευθύνων Σύμβουλος.
Ο κ. Βασίλης Μαντζαβίνος, έμπειρος ναυτιλιακός τραπεζίτης, θα διοριστεί, μεταξύ άλλων, ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Neptune Leasing για λογαριασμό της Costamare.
Η Costamare είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται σε αυτό το εγχείρημα με τον anchor investor στη Neptune Leasing, τη Latsco Family Office της οικογένειας της Μαριάννας Ι. Λάτση, η οποία επίσης αυξάνει τις επενδύσεις της στη Neptune Leasing, αναφέρει η εταιρεία.
Η Costamare στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι θεωρεί πως η επένδυση στη Neptune Leasing αποτελεί ευνοϊκή αξιοποίηση της αυξημένης της ρευστότητας και αναμένεται να παράσχει ισχυρές αποδόσεις έναντι αποδεκτών επιπέδων κινδύνου.


NEWSLETTER