Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 17:54

“ΩΜΕΓΑ” και "FISI" στη Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Ποτών “Food Expo”

Γράφτηκε από την
“ΩΜΕΓΑ” και "FISI" στη Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Ποτών “Food Expo”

 

Στη Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Ποτών “Food Expo” η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου συμμετείχε η εταιρεία με έδρα την Καλαμάτα “ΩΜΕΓΑ” και το brand της “FISI”, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

H “ΩΜΕΓΑ” συμμετείχε για 3η φορά στην έκθεση με νέα ανανεωμένη εικόνα και νέες συσκευασίες. Με ένα σύγχρονο περίπτερο, υποδέχτηκε επαγγελματίες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό όπου ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της και τις δυνατότητες συνεργασίας, λαμβάνοντας θετικά σχόλια για τις καινούργιες της συσκευασίες από πελάτες και συνεργάτες.

Η “FISI”, αποτελώντας την πρώτη ελληνική μάρκα δημητριακών πρωινού, ξεχώρισε στην έκθεση με τη νέα σειρά “Greek Crunchy Bites” σε δύο γεύσεις, την “Dark Choco Granola” και την “Honey Crunch Granola”. Τα προϊόντα αυτά είναι καινοτόμα, καθώς συνδυάζουν ελληνικές πρώτες ύλες, ελληνική παραγωγή, με ένα ιστορικό brand. Στην Food Expo, παρευρέθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξή του στις Μεσσηνιακές επιχειρήσεις. Τα προϊόντα “FISI” διατίθενται με την εγγύηση του δικτύου της “ΩΜΕΓΑ” Α.Β.Ε.Ε.


NEWSLETTER