Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 14:22

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Ηλεκτρονική εφαρμογή για την κλήρωση δώρων

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Ηλεκτρονική εφαρμογή για την κλήρωση δώρων

 
 
 
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας δημιούργησε ηλεκτρονική εφαρμογή για την κλήρωση δώρων με τις αποδείξεις αγορών που θα γίνουν τη «Λευκή Νύχτα» από καταστήματα τα οποία κάνουν μεγάλες προσφορές.
Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από την ιστοσελίδα leukinuxta.gr ή σκανάροντας το QR code από τις βιτρίνες των καταστημάτων που συμμετέχουν (ή από τη φωτογραφία) .
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Εμπορικού Συλλόγου
« Αγοράστε και κρατήστε την απόδειξη: Κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας, κάθε αγορά σας αξίζει διπλά. Αγοράστε με μεγάλες προσφορές από τα αγαπημένα σας καταστήματα που συμμετέχουν στην κλήρωση και κρατήστε τις αποδείξεις σας.
Ζήστε τη Μαγεία: Με κάθε QR code από τις αποδείξεις που σαρώνετε (αξίας μεγαλύτερης του 1€), ξεκλειδώνετε μια ευκαιρία να κερδίσετε απίθανα δώρα. Από εκπτώσεις σε καταστήματα, διαμονή σε ξενοδοχείο έως και δωρεάν γεύματα, η μαγεία της Λευκής Νύχτας κρύβει πολλά δώρα για εσάς!
Συμμετέχετε άμεσα στην Κλήρωση: Αφού εισάγετε την απόδειξη σας εμφανίζεται άμεσα αν κερδίσετε. Κρατήστε την απόδειξη και από Δευτέρα μπορείτε να παραλάβετε το δώρο σας. Όσες περισσότερες αποδείξεις εισάγετε τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε.»