Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 15:05

Στην έκθεση XENIA για τέταρτη χρονιά η “Premium Strom”

Στην έκθεση XENIA για τέταρτη χρονιά η “Premium Strom”

 

Το παρών στην έκθεση XENIA θα δώσει για τέταρτη χρονιά η “Premium Strom”, η οποία θα λάβει χώρα από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Πάνω από 500 εταιρείες από το χώρο της φιλοξενίας θα παρουσιάσουν υψηλής αισθητικής ξενοδοχειακό εξοπλισμό, καινοτόμα υλικά και βιώσιμες πρακτικές για την κατασκευή και τη διακόσμηση, μηχανήματα και εργαλεία επαγγελματικής κουζίνας, ψηφιακά συστήματα κρατήσεων κ.α., με τη συμμετοχή της Μεσσηνιακής Στρωματοποιίας να αποδεικνύει τη συνεχή ανοδική πορεία της στον κλάδο. Xιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αρχιτέκτονες, μηχανικοί και εκπρόσωποι του κατασκευαστικού κλάδου και digital experts, θα συναντήσουν για τρεις ημέρες κορυφαίους εκθέτες και θα διαμορφώσουν όλοι μαζί το πιο δυναμικό community του ελληνικού τουρισμού, στο οποίο θα κλειστούν deals, ενώ θα αναδειχθούν οι νέες τάσεις και εφαρμογές που θα αποτελέσουν εργαλείο για βιώσιμη ανάπτυξη στον απαιτητικό τουριστικό τομέα.

 

Τσόλκας: Στήριξη στην εξωστρέφεια

«Η συμμετοχή μας στην έκθεση XENIA συνδέεται με την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την ποιότητα που προσφέρουμε, μέσα από custom made κατασκευές, δεδομένου πως έχουμε πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό» σημείωσε στην “Ε” ο ιδιοκτήτης της “Premium Strom” Παναγιώτης Τσόλκας, τονίζοντας πως η εταιρεία του στηρίζει την εξωστρέφεια, όντας η μοναδική κατασκευαστική στρωματοποιία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Μέσα από τέτοιου τύπου εκθέσεις, οι ξενοδοχειακές μονάδες δείχνουν πως επενδύουν συνεχώς στον εξοπλισμό τους και δεν επαναπαύονται, ψάχνοντας σωστά προϊόντα, και όχι μόνο brand name, με στόχο ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος» πρόσθεσε. Στο περίπτερο της “Premium Strom”, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις νέες τάσεις και λύσεις στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό στρωμάτων και να ενημερωθούν για τη νέα σειρά Plus. Σύμφωνα με τον κ. Τσόλκα, πρόκειται για ανανεωμένα στρώματα τα οποία προέρχονται από εξειδικευμένες πρώτες ύλες, προσφέροντας ακόμα περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου. «Πολλές μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στρέφονται στην εν λόγω έκθεση με σκοπό την εύρεση ποιοτικού εξοπλισμού, γι’ αυτό άλλωστε συμμετέχουμε σε αυτή» επισήμανε. Το περίπτερο της “Premium Strom” θα βρίσκεται στο Hall3 - Stand C09/D08.