Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 15:45

Τοπικοί Επιχειρηματικοί Διάλογοι «House by Phaos»

Τοπικοί Επιχειρηματικοί Διάλογοι «House by Phaos»

 

Οι «Τοπικοί Επιχειρηματικοί Διάλογοι » ξεκινούν στις 6.30 μ.μ. τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού «House by Phaos», Σφακτηρίας 18, στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά συναντήσεων ανταλλαγής ιδεών, εμπειριών και επιχειρηματικής διασύνδεσης.  Στόχος των Επιχειρηματικών Διαλόγων  είναι η ανάπτυξη του Μεσσηνιακού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.  Τρεις σπουδαίοι επιχειρηματίες που σχετίζονται με την περιοχή,  θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και τα σχέδιά τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και να γνωριστούν με άλλους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής. Η εκδήλωση, απευθύνεται σε όλους όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Μεσσηνία, ανεξαρτήτως κλάδου και η είσοδος είναι ελεύθερη. Διοργανώνεται στα πλαίσια της θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας Messinian Business Routes, της οποίας οι πρώτοι ωφελούμενοι έχουν ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση.

Στο πρόγραμμα Ενίσχυσης της Κοινωνικής Καινοτομίας στην ελληνική περιφέρεια συμμετέχουν φορείς από όλη την Ελλάδα που διεξάγουν προγράμματα επιχειρηματικής ενδυνάμωσης στις περιοχές των Βόρεια/Νότια Πίνδος, Ζαγοροχώρια-Ιωάννινα, Ρέθυμνο, Καρδίτσα, Φλώρινα, Αλεξανδρούπολη, Κυκλάδες, Καλαμάτα, και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Μεσσηνίας.

Υλοποιείται από το Impact Hub Athens με την υποστήριξη του Ιδρύματος Google.org