Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 17:54

Σε αδράνεια ο Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων

 

Σε αδράνεια μπαίνει ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων μέχρι να γίνουν εκλογές, καθώς όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά από 3 γενικές συνελεύσεις δεν υπήρξε απαρτία.

Έτσι η προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα γενική συνέλευση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη για τη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του προέδρου Διονύση Κωνσταντόπουλου και του γραμματέα Αχιλλέα Τζωρτζίνη τονίζεται: «Αγαπητά μέλη του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, μετά από τρεις γενικές συνελεύσεις στις οποίες δεν υπήρξε απαρτία, σας γνωστοποιούμε πως ο σύλλογος κινδυνεύει να μπει σε αδράνεια. Ο σύλλογος θα βρίσκεται σε αδράνεια μέχρις ότου να γίνουν εκλογές και να δημιουργηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Κατά τη διάρκεια του χρόνου που ο σύλλογος θα βρίσκεται σε αδράνεια, σας πληροφορούμε πως δεν θα μπορούν να διοργανωθούν εκδηλώσεις, ενημερωτικά σεμινάρια ή διάφορα άλλα γεγονότα. Η ευθύνη της αδράνειας βαραίνει πλέον τα μέλη του συλλόγου, διότι δεν παρευρίσκονται στις γενικές συνελεύσεις».

Κ.Μπ.