Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 08:02

Μια νέα εμπειρία JYSK στην Καλαμάτα

Μια νέα εμπειρία JYSK στην Καλαμάτα

 

Το 2018 άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Καλαμάτας στο λιμάνι (Τσαμαδού, Κορώνης και Κανάρη).

Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στην Καλαμάτα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις εξαιρετικές προσφορές της JYSK και να την κάνουν την πρώτη επιλογή τους σε ότι αφορά την επίπλωση, την ανακαίνιση και τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Τους προηγούμενους μήνες ταυτόχρονα με τη λειτουργία του καταστήματος λάμβανε χώρα και μια ανακαίνιση με βάση το νέο concept που εφαρμόζει η JYSK παγκοσμίως. Έτσι την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 9 το πρωί το κατάστημα JYSK Καλαμάτας ανοίγει πλήρως ανακαινισμένο και πιο όμορφο από ποτέ, στο ίδιο σημείο, Τσαμαδού, Κορώνης και Κανάρη, στο λιμάνι της πόλης. Αποκλειστικά για το κατάστημα JYSK Καλαμάτας η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών που αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την ανανέωση του σπιτιού.

Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

Το νέο concept καταστημάτων  δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK να απολαύσουν ένα πιο μοντέρνο κατάστημα που προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση για την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Η περιήγηση στους διαδρόμους γίνεται πιο άνετη και παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο η μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα, είδη ύπνου, είδη διακόσμησης εσωτερικών χώρων και άλλων ειδών που προάγουν το “hygge”, την περίφημη Δανέζικη στάση ζωής  για ευεξία και εσωτερική γαλήνη. Το ξύλο στο νέο concept δίνει μια πιο ζεστή αίσθηση ενώ ο προσεγμένος φωτισμός αναδεικνύει τα προϊόντα στα ράφια και στα ειδικά διαμορφωμένα «δωμάτια», ανεβάζοντας επίπεδο στην συνολική αγοραστική εμπειρία.

Η JYSK γιορτάζει την ανακαίνιση του καταστήματος στην Καλαμάτα και οι πελάτες της από την πόλη αλλά και όλο το νομό έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι.  Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού και κήπου, χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

 

Με προσφορές έως και 75%, δωρεάν μεταφορικά τις πρώτες τρεις ημέρες, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα, μουσική, κεράσματα και άλλες εκπλήξεις τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK Καλαμάτας στην Καραμανλή είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Ανακαίνιση  JYS Καλαμάτας, Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 9 το πρωί. Να είστε εκεί!