Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 13:11

Αθλητικός εξοπλισμός από την INTERSPORT σε σχολεία της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Αθλητικός εξοπλισμός από την INTERSPORT σε σχολεία της Καλαμάτας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη, η επίσκεψη της ειδικής κινητής μονάδας  της εταιρείας INTERSPORT του Ομίλου Fourlis, σε 3 δημοτικά σχολεία της Καλαμάτας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Φτάνουμε στα άκρα». 

Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή του Αθλητικού Ομίλου Ακρίτα Καλαμάτας που συνόδευσε την ειδική κινητή μονάδα της INTERSPORT. Οι αθλήτριες στίβου του Ακρίτα Ευαγγελία Ντόλου και Ελένη Θεοδωρακοπούλου μίλησαν με αγάπη στα παιδιά και μετέδωσαν τα μηνύματα του ευ αγωνίζεσθαι.

Το πρόγραμμα «Φτάνουμε στα άκρα» συμπληρώνει 5 χρόνια δράσης και στόχος του είναι να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής σε μαθητές απομακρυσμένων δημόσιων δημοτικών σχολείων της Ελλάδας και να τους ενημερώσει για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής.

Φέτος, η INTERSPORT θα επισκεφτεί 26 δημοτικά σχολεία στους Νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας προκειμένου να παραδώσει σε περίπου 3.000 μαθητές αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία είναι απαραίτητα για την άσκησή τους και τη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

Από το 2011 η INTERSPORT έχει επισκεφτεί, συνολικά, περισσότερα από 110 δημοτικά σχολεία σε Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Κρήτη, Ιωάννινα, Αρτα, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Εβρο, προσφέροντας χαρά σε 12.000 περίπου μαθητές.


NEWSLETTER