Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 17:05

Φέτος την Πρωτοχρονιά, ευχηθείτε με ένα γούρι!

Γράφτηκε από την
Φέτος την Πρωτοχρονιά, ευχηθείτε με ένα γούρι!

Το monadikospiti.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα που συγκεντρώνει αντικείμενα βασισμένα στην ελληνική -και όχι μόνο- παράδοση, προτείνει όμορφα χειροποίητα γούρια σε προσιτές τιμές για το σπίτι σας ή για να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας εν όψει του νέου χρόνου. Aς δούμε κάποια από αυτά....

Το διαχρονικό τετράφυλλο τριφύλλι είναι από τα πλέον αγαπημένα σχέδια για τον φετινό χειμώνα. Εξίσου ιδιαίτερα κομμάτια είναι το ρόδι με το αστεράκι ή το περιστέρι της ειρήνης. Αλλά και το σπίτι με την καρδιά που συμβολίζει την αγάπη αρέσει πολύ, γιατί για το νέο έτος όλοι επιζητούν αγάπη και ειρήνη στο σπιτικό τους. Για αυτούς που προτιμούν τα πιο χριστουγεννιάτικα, υπάρχει επίσης η καμπάνα σε πολλές εκδόσεις -ροζ ή κίτρινο χρυσό ή επάργυρη!

Όλα τα γούρια είναι χειροποίητα, επίχρυσα, επάργυρα ή μπρούτζινα ματ, και βρίσκονται μέσα σε πολυτελείς -ως επί το πλείστον- χειροποίητες συσκευασίες διακοσμημένες με χάντρες και φιογκάκια. Τα γούρια διατίθενται σε 3 μεγέθη και οι τιμές τους είναι εξαιρετικά φιλικές καθώς κυμαίνονται από €14 για τα μικρά έως €21 για τα μεγάλα. Εφόσον μας το ζητήσετε, ετοιμάζονται για δώρα -χωρίς επιπλέον χρέωση- έτοιμα για να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας! Βιαστείτε όμως, γιατί οι μέρες που απομένουν για την Πρωτοχρονιά είναι λίγες!

Σας περιμένουμε στο monadikospiti.gr!

 


NEWSLETTER