Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 16:48

Συνάντηση της επιχείρησης Bläuel σήμερα στην Καλαμάτα

Συνάντηση της επιχείρησης Bläuel σήμερα στην Καλαμάτα

 

Η επιχείρηση Bläuel διοργανώνει σήμερα συνάντηση με τους συνεργάτες της επιχείρησης, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο "Horizon Blu" στην Καλαμάτα.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνάντηση είναι τα εξής: 

• Ποιοτικό ελαιόλαδο: απαιτήσεις και νέες προοπτικές. 

• Πλαίσιο συνεργασίας με την επιχείρηση Bläuel.

• Νέες μορφές υποστήριξης προς τους παραγωγούς.

• Ανοιχτή συζήτηση - ερωτήσεις.

Ο στόχος της εκδήλωσης, έτσι όπως τον θέτουν οι διοργανωτές, αφορά: α) Νέες προκλήσεις υψηλής ποιότητας: Σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, οι αγορές γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές, οι μέθοδοι ανάλυσης και αξιολόγησης πιο περίπλοκες, και θέλουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. β) Εμπιστοσύνη, σεβασμό, και κατανόηση: Επειδή πιστεύουμε ότι το να ακούμε όλους όσοι συμβάλλουν σ’ αυτή την προσπάθεια, είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχουμε το σκοπό μας και να κτίσουμε σχέσεις βασισμένες πάνω στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την κατανόηση. γ) Τι θέλουμε να επιτύχουμε: Βελτιωμένη, πιο συχνή και αποτελεσματική επικοινωνία με τους ανθρώπους που αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας, και που εργάζονται μαζί μας για να παραχθεί αυτό το πολύτιμο ελαιόλαδο που αποστέλλουμε σε όλο τον κόσμο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

6 μ.μ. – 6.15 μ.μ.: Χαιρετισμός: Φριτς και Μπούργκη Μπλάουελ.

Εισαγωγή: Φέλιξ Μπλάουελ, διαχειριστής.

6.15 μ.μ. – 6.50 μ.μ.: Ποιοτικό ελαιόλαδο: απαιτήσεις και νέες προοπτικές - Νίκος Μαυροειδής, χημικός μηχανικός και διευθυντής παραγωγής, Γιώργος Κεχρολόγος, γεωπόνος της εταιρείας Bläuel.

7.10 μ.μ. – 7.20 μ.μ.: Νέες μορφές οργάνωσης των ελαιοπαραγωγών - Ιωάννης Βορβίλας, γεωπόνος, σύμβουλος Ανάπτυξης και Ποιότητας.

7.20 μ.μ. – 7.45 μ.μ.: Το πλαίσιο συνεργασίας με την επιχείρηση Bläuel και νέες μορφές υποστήριξης προς τους παραγωγούς - Φέλιξ Μπλάουελ και Νίκη Ξεπαπαδέα, προϊσταμένη Λογιστηρίου και υπεύθυνη Αγορών

7.45 μ.μ. – 8 μ.μ.: Παρουσίαση της ομάδας Bläuel σε συνεργασία με τους παραγωγούς.

8 μ.μ. – 9 μ.μ.: Ερωτήσεις και συζήτηση.