Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 17:04

Κλαδική έκθεση WESTIA 2017 στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Κλαδική έκθεση WESTIA 2017 στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

 

Αύριο Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας θα παρουσιάσει την αναπτυξιακή της δράση η έκθεση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών, υπηρεσιών, τουρισμού WESTIA 2017

«Η WESTIA δημιουργήθηκε από την ανάγκη των μικρών για καλύτερη αντιμετώπιση στις εκθέσεις και διοργανωτής της είναι ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), ο αρχαιότερος σύλλογος στην Ελλάδα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «η πρώτη κλαδική έκθεση WESTΙΑ 2016 τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών, υπηρεσιών, τουρισμού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε την στήριξη φορέων, συλλόγων και μέσων ενημέρωσης. Η κλαδική έκθεση άνοιξε ορίζοντες νέων συνεργασιών. Με 161 εκθέτες, και διάρκεια τριών ημερών, η WESTIA 2016 έδωσε στους εκθέτες της την ευκαιρία προβολής σ’ ένα δυναμικό κοινό, προερχόμενο από 233 σημεία της Ελλάδος.

Ο ΣΚΕΑΝΑ κατευθυνόμενος από την μεγάλη επιτυχία της WESTIA 2016 διοργανώνει την WESTIA 2017, 1η με 3 Απριλίου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών».

Η μεθαυριανή παρουσίαση στην Καλαμάτα τελεί υπό την αιγίδα του Eπιμελητηρίου Μεσσηνίας, του Δήμου Καλαμάτας, της αντιδημαρχίας Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων και του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας.